Allure of the Seas

Allure of the Seas ingår i Royal Caribbeans Oasis-klass och är känt för sitt enastående utbud av barer och restauranger samt sin underhållning. Fartyget har utsetts till det bästa stora kryssningsfartyget och bäst underhållning på ett kryssningsfartyg. Det är inte svårt att förstå varför då fartyget tillhandahåller Broadwayshower, isshower och vattenshower.

Här får 5400 passagerare plats och på kryssningar med Allure of the Seas upplever du bland annat Karibien från Fort Lauderdale och Medelhavet från Barcelona.

Fly- & Cruise

Flyg- hotell och kryssning - komplett paketresa med Allure of the Seas

Komplett semester med vårt flyg- och kryssningspaket. Boende 2 nätter i Fort Lauderdale samt 8 nätter kryssning i östra Karibien. Stopp i Puerto Plata (Dominikanska Republiken), Charlotte Amalie, Philipsburg och St Kitts. Flyg, transfer, hotell och kryssning ingår. Avresor från januari - april 2022.

Läs mer och boka här
right
Allure of the Seas i Medelhavet

Kryssning i Medelhavet

Allure of The Seas i Medelhavet 2022

Sommaren 2022 kryssar mäktiga Allure of The Seas i Medelhavet. Nu finns dessa kryssningar bokningsbara. Boka din plats redan nu för bästa pris.

Sök och boka din kryssning med Allure of The Seas
right

Allure of the Seas

Flow
Restauranger
Balkonghytt
Utsides
Insides
Central Park
Aktiviteter
Akterut
right

Flow

Ombord på Allure of the Seas finns aktiviteter för stora och små.

Fakta om fartyget

more
Första resa

April 2010

Gäster

5400

Besättning

2150

Däck

18

Renoverad

2015

Längd

361

m
Storlek

225282

BT
Hastighet

23.8

kn

Allure of the Seas

Det handlar egentligen inte om att vara störst. Det råkar bara vara något som krävs för att erbjuda mycket för många ­– utan att kompromissa. Välkommen ombord Allure of the Seas och världens största klass av kryssningsfartyg. Här väntar över 20 restauranger, en grönskande park och sju stadsdelar.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Broadwayshower, isshower och aquashower – Royal Caribbean satsar mycket på underhållning och det märks.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.