Bild tagen från ovan när fartyget Anthem of the Seas kryssar fram i det mörka vattnet i soluppgången.
Bild tagen från ovan när fartyget Anthem of the Seas kryssar fram i det mörka vattnet i soluppgången.

Anthem of the Seas

Vid kryssningar med Anthem of the Seas genom Supreme Travel reser du från New York i exotiska Bahamas och Karibien samt från Southampton i bedårande Medelhavet. På Anthem of the Seas finns det så pass mycket innehåll att slappa vid poolen knappt hinns med. Sportkomplex, showlounger, Broadwaymusikaler, glasgondolen North Star, fallskärmssimulator, radiobilar, spa och gym är lite av vad som väntar ombord. Fartyget gjorde sin första resa 2015 och det finns plats för strax över 4000 passagerare. Ombord finns också en bar där du beställer din drink via en Ipad och där drinken tillreds av en robot.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2015

Gäster

4180

Besättning

1500

Däck

18

Bredd

41

m
Längd

348

m
Storlek

167800

BT
Hastighet

22

kn

Anthem of the Seas

Spana efter nästa resmål från gondolen North Star, testa fallskärmssimulatornRipcoord by iFly eller bli barn på nytt i en radiobil. Under en kryssning med Anthem of the Seas är det svårt att finna tid till att relaxa vid poolen.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

I högteknologiska Two70 underhåller akrobater, 270-gradiga filmprojektioner och robotmonterade bildskärmar. Royal Caribbean satsar mycket på underhållning och det märks.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.