Om kryssningar

Att åka på en kryssning är ett mer och mer populärt och inte minst fantastiskt sätt att resa på. Du kan dessutom själv välja din rutt och vilka platser du vill utforska närmare och det bästa av allt - du packar bara upp resväskan en gång.

Upptäck världen, njut av havsdoft och känns dig som hemma på moderna och lyxiga kryssningsfartyg som är som en flytande resort. På en kryssning har du förmånen att dagligen njuta av aktiviteter och underhållning samtidigt som du upptäcker flera spännande destinationer på kort tid. Nedan hittar du några anledningar till varför du bör njuta av en kryssning.

Se mer av världen på en kryssning

Karibien - Antillerna
Hawaii
Panamakanalen
Medelhavet
Norden
Sydamerika
Australien och Nya Zeeland
Asien

Karibien - Antillerna

Det riktiga Karibien. Många menar att en kryssning till södra Karibien, som Aurba, Curacao, Barbados etc, är det riktiga sättet att njut av den karibiska övärlden.

En flytande resort fylld av innehåll

Ombord på ett kryssningsfartyg tas du dygnet runt om hand av serviceinriktad och trevlig personal. Fartygen är flytande resorter fyllda av innehåll och du har aldrig tråkigt under din kryssning - du behöver dessutom bara packa upp en gång. Under tiden du tas mellan spännande platser kan du välja bland en uppsjö av aktiviteter. Njut i spa:et, se prisbelönta shower, känn spänningen i en vattenrutschbana eller njut av utsikten på din balkonghytt - valet är ditt.

Bekvämligheter

Underhållning

Aktiviteter

Service

Bild tagen från ovan på Majesty of the Seas toppdäck med pool- och soldäck.

Valfrihet

Vi erbjuder kryssningar till alla världens hörn och det är du som väljer vilka platser du vill uppleva under din kryssning. Kryssningarna varierar från tre nätter till jorden runt-kryssningar på över 100 nätter. Vi har avtal med åtta olika rederier som alla bjuder på något unikt - både i form av rutt och utbud ombord. Det kan handla om helt egna öar, aktiviteter såsom sportkomplex, underhållning från Broadway samt restauranger och menyer utformade av Michelin-kockar.

Mat och dryck i absolut världsklass

Mat och dryck är alltid en central och vital del för alla rederier. Fartygen är oftast fullproppade av olika restauranger och barer från alla världens hörn. Merparten av rederierna tillämpar ett system där minst två restauranger och de flesta barer ingår i kryssningsbiljetten medan några få kostar extra. På en kryssning behöver du aldrig vara orolig att inte hitta något gott att äta eller dricka - du har snarare svårt att välja bland allt fartyget har att erbjuda.

Barnvänligt

De flesta av våra rederier erbjuder barnvänliga kryssningar för familjer till spännande destinationer. Kryssningsrederierna riktar in sig på barnfamiljer på olika sätt och ombord på fartygen finns bland annat barnpassning, barnklubbar, sportkomplex, filmvisning, bowling, stora vattenland och vattenrutschbanor. I många fall finns dessutom hytter som är framtagna för att vara bekväma och rymliga för barnfamiljen. Här nedan listar vi de allra barnvänligaste.

Supreme Travel i Sociala medier