Bild tagen av en drönare från sidan på Liberty of the Seas som kryssar fram på öppet hav.
Bild tagen av en drönare från sidan på Liberty of the Seas som kryssar fram på öppet hav.

Liberty of the Seas

Liberty of the Seas är fyllt av äventyr dag som natt och för alla åldrar. Här kan stora som små roa sig med vattenrutschbanor, klätterväggar och surfsimulator för att nämna några saker. Fartyget genomgick en omfattande renovering 2016 och trafikerar bland annat Karibien och Bahamas. De olika hyttkategorierna på Liberty of the Seas är insideshytt, utsideshytt, balkonghytt och svit. En sak är säker, åker du på kryssning i Karibien med Royal Caribbean behöver du inte gå hungrig. Det finns ständig åtkomst till mat i alla dess former, och den håller högsta kvalitet. Boka din kryssningsupplevelse hos Supreme Travel.

Fakta om fartyget

Första resa2007
Gäster3 700
Besättning1 360
Däck15
Bredd
39
m
Längd
339
m
Storlek
160 000
BT
Hastighet
22
kn

Liberty of the Seas

Surfa på vågorna i surfmaskinen Flowrider, häpnas av skridskokonsterna under isshowen eller njut av utsikten i bubbelpoolen som sticker ut från fartygskroppen – 30 meter över vattenytan. Liberty of the Seas är ett perfekt alternativ för både aktiva och livsnjutare.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

I teatern underhåller musikaler, komiker, magiker och sångnummer. Det erbjuds också livemusik, nattklubb, karaokebar och skridskoshower.

Hittade

Andra fartyg