Bild tagen av en drönare från sidan på Liberty of the Seas som kryssar fram på öppet hav.
Bild tagen av en drönare från sidan på Liberty of the Seas som kryssar fram på öppet hav.

Liberty of the Seas

Liberty of the Seas är fyllt av äventyr dag som natt och för alla åldrar. Här kan stora som små roa sig med vattenrutschbanor, klätterväggar och surfsimulator för att nämna några saker. Fartyget genomgick en omfattande renovering 2016 och trafikerar bland annat Karibien och Bahamas. De olika hyttkategorierna på Liberty of the Seas är insideshytt, utsideshytt, balkonghytt och svit. En sak är säker, åker du på kryssning i Karibien med Royal Caribbean behöver du inte gå hungrig. Det finns ständig åtkomst till mat i alla dess former, och den håller högsta kvalitet. Boka din kryssningsupplevelse hos Supreme Travel.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2007

Gäster

3700

Besättning

1360

Däck

15

Renoverad

2016

Längd

339

m
Storlek

160000

BT
Hastighet

22

kn

Liberty of the Seas

Surfa på vågorna i surfmaskinen Flowrider, häpnas av skridskokonsterna under isshowen eller njut av utsikten i bubbelpoolen som sticker ut från fartygskroppen – 30 meter över vattenytan. Liberty of the Seas är ett perfekt alternativ för både aktiva och livsnjutare.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

I teatern underhåller musikaler, komiker, magiker och sångnummer. Det erbjuds också livemusik, nattklubb, karaokebar och skridskoshower. 
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.