Spectrum of the Seas

Njut av upplevelser i Asien och fjärran östern med nybyggda Quantum-klass fartyget Spectrum of the Seas. Här får 4180 passagerare njuta av äventyr såsom två showlounger, glasgondolen North Star, sportkomplex, spa, 18 restauranger (varav tre ingår i kryssningsbiljetten) och mycket mer.

Här väljer du att bo i insideshytt, utsideshytt, balkonghytt eller i svit. Boka din kryssning med Spectrum of the Seas genom Supreme Travel.

Kryssning från Shanghai till Japan

Kryssa till Japan

Spectrum of the Seas från Shanghai till Japan

Fantastiska upplevelser väntar på din kryssning från Shanghai till Japan. Kryssningarna är i varierad längd och går bl.a. till Tokyo, Kobe, Fukuoka och Kumano.

Läs mer och boka din kryssning med Spectrum of The Seas
right

Fakta om fartyget

more
Första resa

2019

Gäster

4180

Besättning

1500

Däck

18

Bredd

41

m
Längd

348

m
Storlek

167800

BT
Hastighet

22

kn

Spectrum of the Seas

Spana efter nästa resmål från gondolen North Star testa fallskärmssimulatorn Ripcoord by iFly eller bli barn på nytt i en radiobil. Under en kryssning med Spectrum of the Seas är det svårt att finna tid till att relaxa vid poolen.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

I högteknologiska Two70 underhåller akrobater, 270-gradiga filmprojektioner och robotmonterade bildskärmar. Royal Caribbean satsar mycket på underhållning och det märks.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.