Radiance of the Seas kryssar sig fram i Alaskas vackra natur.
Radiance of the Seas kryssar sig fram i Alaskas vackra natur.

Radiance of the Seas

Vid kryssningar med Radiance of the Seas genom Supreme Travel har du ett brett utbud och får chansen att utforska fantastiska platser som Australien/Nya Zeeland, Stilla Havet, Asien och Alaska. Fartyget är något mindre, 2300 passagerare, men proppat med innehåll likt de större i rederiet. Här finns biograf, teater, basketplan, klättervägg, barn- och ungdomsklubbar, spaavdelning och en hel del restaurangalternativ. Ombord finns dessutom ett exotiskt inrett solarium och en bar som roterar i 360 grader och är perfekt för att njuta av utsikten under kryssningen.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2001

Gäster

2300

Besättning

859

Däck

13

Renoverad

2018

Längd

293

m
Storlek

90090

BT
Hastighet

25

kn

Radiance of the Seas

Häng i det fantasifullt inredda inomhussolariet, se en Broadwayshow och spåra känslan av den klassiska amerikanska lustjakt som var inspirationen när Radiance of the Seas skapades. Välkommen att uppleva det bästa från Royal Caribbeans större fartyg i en mindre, lite mer exklusiv förpackning.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Livemusik, temapartyn, biograf och Las Vegas-inspirerade shower i den stora teatern. En kryssning med Radiance of the Seas blir aldrig tråkig.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.