Kryssning med Royal Caribbean

Kryssningsrederiet Royal Caribbean är specialiserade på kryssningar i Karibien och tar dig med på ett innehållsrikt äventyr ombord sina flytande resorter till några av de mest exotiska platserna i världen. Njut av familjevänliga kryssningar och ett stor samt varierat utbud.

På en kryssning med Royal Caribbean genom Supreme Travel får du besöka nya öar och städer nästan varje dag. Med rederiet kan du åka på en kryssning i Medelhavet och Karibien. Njut av ditt kryssningsäventyr med populära Royal Caribbean.

Du hittar din kryssning längre ner på sidan.

Avresa 26 maj 2021

Kryssningspaket från Barcelona med fantastisk rutt

Njut av en natt i Barcelona innan 4 nätters kryssning med helpension ombord Adventure of the Sea. Se Marseille, Palma de Mallorca och Ibiza. Flyg, hotell, färdledare, transfer och kryssning ingår i priset.

Pris från 9990 kronor per person
right

Utvalda kryssningar sommaren 2021

Kryssning i magiska Medelhavet

Grekiska öarna från Venedig (Ravenna)

Njut av en veckas kryssning i Medelhavet sommaren 2021 från fantastiska Venedig. Rutten är minst sagt storslagen med stopp i Kotor och de grekisk öarna Corfu, Athen och Mykonos. Ombord på Royal Caribbeans Rhapsody of the Seas kommer du att trivas under din kryssning. Pris från 8 175 kronor per person.

Läs mer och boka här
right

Det nya fartyget i Royal-familjen

Nya Odyssey of the Seas med sagolik rutt från Rom

Sommar 2021 avgår nya fartyget Odyssey of the Seas från Civitavecchia (Rom). Kryssningen i Medelhavet pågår i sju nätter och erbjuder stopp i de grekiska öarna såsom Santorini och Mykonos samt Neapel. Under din kryssning får du njuta av ett av världens mest innehållsrika kryssningsfartyg. Pris från 9 159 kronor per person.

Läs mer och boka här
right

Fartyg

down
down
sort
down