Icon of the Seas
Icon of the Seas

Icon of the Seas

Royal Caribbeans nya fartyg, Icon of the Seas är världens största kryssningsfartyg och en flytande resort full av innehåll för hela familjen. Fartyget gör sin första resa i januari 2024 från Miami, USA. Boka din kryssning i Karibien med Icon of the Seas hos Supreme Travel redan idag. Vi är experter på kryssningar i Karibien och Medelhavet.

Kryssa i den karibiska övärlden

Kryssa från Miami i Karibien med Icon of the Seas

Från och med januari 2024 kan du uppleva kryssningar i Karibien med Royal Caribbeans nya kronjuvel Icon of the Seas. Ta chansen att uppleva världens största kryssningsfartyg när det gör stopp vid paradisöar som Charlotte Amalie, St Kitts, Cozumel, Perfect Day Cococay och Costa Maya. Ombord finns underhållning för alla åldrar.

Boka din kryssning med Icon of the Seas redan idag

Boka din kryssning med Icon of the Seas redan idag!

Fakta om fartyget

Första resa2024
Gäster7 600
Besättning2 350
Däck20
Bredd
64
m
Längd
365
m
Storlek
250 800
BT
Hastighet
22
kn

Icon of the Seas

Välkommen ombord Icon of the Seas! Det här är inte bara ett nytt fartyg - det här är en extraordinär ny klass av äventyr! Det allra första fartyget i en helt ny klass, Icon Class, som gör debut 2023. Upplev åtta olika stadsdelar, som var och en har olika underhållning, restauranger, barer och en mängd hisnande upplevelser!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Världsartister briljerar kväll efter kväll på Royal Theater med originalproduktioner och lyser upp scenen natt efter kväll. Medan Absolute ZeroSM bjuder på hisnande is- och vattenshower i den största isarenan någonsin. På dagen erbjuder AquaDome havsutsikt och vattenfall; på natten förvandlas det till fartygets livliga sociala knutpunkt med restauranger, barer och aqua shower.

Andra fartyg