Kryssning med barn

Flera av våra rederier och kanske framförallt, Royal Caribbean, Carnival Cruise Line, Norwegian Cruise Line och MSC Cruises erbjuder samtliga barnvänliga kryssningar till fantastiska destinationer.

Familjekryssningar i Karibien och Medelhavet

Minigolf
Restauranger
Flowrider
Oasis of The Seas
Strand
Klättervägg
Destination
The Boardwalk

Minigolf

På många av Royal Caribbeans fartyg finns minigolf. Bland annat på Harmony of the Seas

Skapa oförglömliga minnen med hela familjen!

Njut på en kryssning med familjen till Karibien, Medelhavet och Asien. Boka dina familjekryssningar genom Supreme Travel. Vi kan också hjälpa dig med hotell, flyg, hyrbil och transfer.

Våra barnvänliga rederier

De flesta av våra rederier erbjuder barnvänliga kryssningar för familjer till spännande destinationer. Kryssningsrederierna riktar in sig på barnfamiljer på olika sätt och ombord på fartygen finns bland annat barnpassning, barnklubbar, sportkomplex, filmvisning, bowling, stora vattenland och vattenrutschbanor. I många fall finns dessutom hytter som är framtagna för att vara bekväma och rymliga för barnfamiljen.

Fördelar med att åka på en familjekryssning

Att åka på en kryssning tillsammans med barnen är med största sannolikhet det allra främsta sättet att semestra på som familj. Inte nog med att du får se mängder av olika platser - du behöver bara packa upp väskorna en gång. Ombord på kryssningsfartygen finns idag mängder av aktiviteter att sysselsätta sig med - för alla åldrar. Barn- och ungdomsklubbar, disco, vattenland, vattenrutschbanor, klätterväggar, bowling och mycket mer för barn. För vuxna finns kvällsshower, spa, casino, barer med mera. Dessutom ingår det mesta i din kryssningsbiljett såsom bufférestaurang, aktiviteter, sötsaker och viss dryck.

Aktiviteter

Vattenrutschbanor, spa, shower, vattenland och även bowling, berg-och-dalbana och go-kart på vissa fartyg. Ja, det mesta finns att sysselsätta sig med under en kryssning.

Barn- och ungdomsklubbar

Oftast har fartygen fler barnklubbar med olika innehåll efter ålder. Exempelvis enklare leksaker för små barn och TV-spel med mera för tonåringar. En perfekt plats att träffa nya vänner!

Prisvärt

Det mesta ingår i din kryssningsbiljett såsom buffé, aktiviteter och sötsaker.

Bekvämt

Du behöver bara packa upp väskan en gång samtidigt som du får se flera fantastiska destinationer - perfekt för barnfamiljen.

Barnpassning

Skulle ni vilja äta middag ensamma en kväll finns på en hel del fartyg möjlighet till barnpassning.

Utflykter

Fartyget stannar vid varje hamn på din rutt och det finns gott om tid att gå i land och utforska nya platser.

Kryssningar under skolloven

Vi erbjuder en uppsjö av kryssningar med de allra barnvänligaste rederierna belägna under de olika skolloven, sommarlovet, höstlovet, jullovet, sportlovet och påsklovet. Klicka på bilden för att hitta din kryssning på respektive lov. Vi kan också hjälpa till med flygresa, hotell, hyrbil, transfer och aktiviteter inför eller efter din kryssning.

Hittade