Kryssning med Carnival Cruise Line

Njut av en kryssning i Karibien, Mexico, Bahamas och Medelhavet med det prisvärda och populära rederiet Carnival Cruise Line. Boka din kryssning med Carnival Cruise Line hos Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.

”Fun for all. All for fun” är rederiets slogan och det råder ingen tvivel om att samtliga fartyg hos Carnival Cruise Line bjuder på otroliga destinationer, mycket underhållning ombord och mängder av aktiviteter för alla åldrar.
På en kryssning med Carnival Cruise Line kan du åka på en prisvärd kryssning till fantastiska destinationer från avresehamnar i Spanien, Puerto Rico, Australien och framförallt USA.

Hitta din kryssning med Carnival Cruise Line här.

Bild på fartyget Carnival Horizon's pooldäck med palm, solstolar och en pool.

Kryssningstips från Supreme Travel

Miami och sex nätter i Karibien

Med nya fartyget Carnival Horizon kan du under hösten 2021 och hela 2022 njuta av en sex nätter lång kryssning från Miami i västra Karibien. Kryssningen gör stopp på flera paradisöar som Ocho Rios, Jamaica, Georgetown, Caymanöarna och Cozumel, Mexico. Vi kan också skräddarsy din kryssningsupplevelse med flygresa, transfer samt hotell och utflykter i och omkring Miami. Maila oss på info@supremetravel.se för mer information.

Läs mer och boka här
right

Bilder Carnival Cruise Line

Pool
Karibien
Balkonghytt
Aktiviteter för barn
Pool
Pool
New York
right

Pool

Många fina poolområden som passar både vuxna och barn

Fartyg

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.