Kryssning på höstlovet

Höstlovet är en fantastisk tid att resa och inte minst åka på en kryssning på. Vill ni njuta av pittoreska Medelhavet eller Karibiens snövita stränder och vajande palmer? Eller ni kanske heller vill uppleva Asien, Sydamerika eller Hawaii? Vi har kryssningar till alla världens hörn med mängder av barnvänliga rederier. Boka din kryssning på höstlovet hos oss på Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.

Våra övriga resor på höstlovet

Varför inte lämna vardagen bakom dig när höstmörkret kryper på och åk med hela familjen till solen på en höstlovsresa? Vi på Supreme Travel erbjuder resor under höstlovet till flera olika platser i världen. Vill du njuta av en golfresa, en NHL-resa till USA eller en helt skräddarsydd resa - då har du kommit helt rätt.

Läs mer och se våra höstlovsresor

Kryssning med MSC Cruises

På en kryssning med fantastiska MSC Cruises känner du dig alltid välkommen. Rederiet erbjuder kryssningar i Medelhavet, Karibien och norra Europa och är kända för att ha otroliga rutter. Dessutom ingår alltid helpension på kryssningar med MSC Cruises, vilket är optimalt för barnfamiljen då det mesta i mat- och dryck med mera ingår i kryssningsbiljetten. Notera att rederiet var det första som klimatkompenserade med start 1 januari 2020.

Hitta din kryssning på höstlovet med MSC Cruises nedan

Kryssning med Royal Caribbean

Barnvänliga Royal Caribbean är ett fartfylld och innehållsrikt kryssningsrederi med flera fantastiska kryssningsfartyg. Här har man inte sparat på krutet utan det innovativa rederiet är ofta först ut med nya saker som radiobilar, zipline och annat. Rederiet är specialiserat på kryssningar i Karibien, men erbjuder kryssningar till Medelhavet och andra spännande destinationer också. Rederiet har också ett prisbelönt barn- och ungdomsprogram med disco. spelautomater, barnpassning och annat innehåll. Ombord på ett av Royal Caribbeans fartyget kan du också räkna med härlig service, fantastisk mat, spa och mycket mer. Boka din kryssning med Royal Caribbean på skolloven med Supreme Travel.

Hitta din kryssning på höstlovet med Royal Caribbean nedan

Kryssning med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line är även det ett mycket familjevänligt kryssningsrederi. Fartyget har ett eget barn- och ungdomsprogram, ett brett utbud av hytter anpassade för familjer, barnpassning och mängder av aktiviteter för alla åldrar. Med rederiets Free at Sea-koncept kan man också uppgradera sin kryssning med två av fem olika förmåner. Med Norwegian Cruise Line kan du under skolloven njuta av en kryssning i Karibien, Asien, norra Europa, Medelhavet och mycket mer. Hör med oss om du behöver hjälp med flygresa, hotell, hyrbil och annat inför eller efter din kryssning.

Hitta din kryssning på höstlovet med Norwegian Cruise Line nedan

Kryssning med Carnival Cruises

Carnival Cruise Line är ett av våra allra barnvänligaste rederier, vilket även rederiets slogan ”Fun for all. All for fun” vittnar om. Fartygen är kända för att vara fullproppade med aktiviteter och underhållning för alla åldrar - perfekt för en kryssning under skolloven. Vill du åka på en kryssning med Carnival Cruise Line är det främst avresehamnar i USA och Spanien som gäller. Rederiet erbjuder prisvärda kryssningar i Medelhavet, Karibien, Bahamas och Mexico. Kom ihåg att vi också kan hjälpa till med flygresa, hotell, hyrbil och utflykter före eller efter din kryssning.

Hitta din höstlovskryssning med Carnival här

Hittade