Kryssning på påsklovet

Njut av en kryssning med familjen under påsklovet. Vi erbjuder kryssningar till mängder av platser som Medelhavet och Karibien med fler olika rederier under påsklovet. Nedan kan du söka efter kryssningar belägna under påsklovet med rederier som Carnival Cruise Line, MSC Cruises, Royal Caribbean och fler. På denna sida hittar du kryssningar som passar in på påsklovet.

Kryssning påsken 2022

Kryssningar över påsk

Kryssning på påsklovet 2023

Påsk brukar vara en populär tid att åka på kryssning. Vi har ett 100-tal kryssningar som passar in på tiden runt påsk.

Sök din kryssning över påsk

Våra övriga resor på påsklovet

Vi på Supreme Travel erbjuder resor under påsken till flera fantastiska platser som Miami, Orlando och New York för att nämna några. Vi tillhandahåller, förutom kryssningar, resor till familjeresorter, golfresor eller helt skräddarsydda resor. Nedan listar vi några påskresor för dig och din familj.

Läs mer om våra resor på påsklovet här

Kryssning med Royal Caribbean

Barnvänliga Royal Caribbean är ett fartfylld och innehållsrikt kryssningsrederi med flera fantastiska kryssningsfartyg. Här har man inte sparat på krutet utan det innovativa rederiet är ofta först ut med nya saker som radiobilar, zipline och annat. Rederiet är specialiserat på kryssningar i Karibien, men erbjuder kryssningar till Medelhavet och andra spännande destinationer också. Rederiet har också ett prisbelönt barn- och ungdomsprogram med disco. spelautomater, barnpassning och annat innehåll. Ombord på ett av Royal Caribbeans fartyget kan du också räkna med härlig service, fantastisk mat, spa och mycket mer. Boka din kryssning med Royal Caribbean på skolloven med Supreme Travel.

Kryssningar på påsklovet med Royal Caribbean

Kryssning med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line är även det ett mycket familjevänligt kryssningsrederi. Fartyget har ett eget barn- och ungdomsprogram, ett brett utbud av hytter anpassade för familjer, barnpassning och mängder av aktiviteter för alla åldrar. Med rederiets Free at Sea-koncept kan man också uppgradera sin kryssning med två av fem olika förmåner. Med Norwegian Cruise Line kan du under skolloven njuta av en kryssning i Karibien, Asien, norra Europa, Medelhavet och mycket mer. Hör med oss om du behöver hjälp med flygresa, hotell, hyrbil och annat inför eller efter din kryssning.

Kryssningar på påsklovet med Norwegian Cruise Line

Kryssning med Carnival Cruises

Carnival Cruise Line är ett av våra allra barnvänligaste rederier, vilket även rederiets slogan ”Fun for all. All for fun” vittnar om. Fartygen är kända för att vara fullproppade med aktiviteter och underhållning för alla åldrar - perfekt för en kryssning under skolloven. Vill du åka på en kryssning med Carnival Cruise Line är det främst avresehamnar i USA och Spanien som gäller. Rederiet erbjuder prisvärda kryssningar i Medelhavet, Karibien, Bahamas och Mexico. Kom ihåg att vi också kan hjälpa till med flygresa, hotell, hyrbil och utflykter före eller efter din kryssning.

Kryssningar på påsklovet med Carnival Cruises

Kryssning med MSC Cruises

På en kryssning med fantastiska MSC Cruises känner du dig alltid välkommen. Rederiet erbjuder kryssningar i Medelhavet, Karibien och norra Europa och är kända för att ha otroliga rutter. Dessutom ingår alltid helpension på kryssningar med MSC Cruises, vilket är optimalt för barnfamiljen då det mesta i mat- och dryck med mera ingår i kryssningsbiljetten. Notera att rederiet var det första som klimatkompenserade med start 1 januari 2020. 

Kryssningar på påsklovet med MSC Cruises
Resor till Island

Upplev Island

Resor till Island

Se alla våra resor till Island. Vanliga paketresor och kryssningar. En resa till Island ger minnen för livet. Veckopaket till Reykjavik fullt av utflykter eller härliga rundresor där du får uppleva den isländska landsbygden.

Läs mer om resor till Island

Följ våra sociala kanaler

Supreme

Hittade