Kryssning med MSC Cruises

MSC Cruises är ett fantastiskt rederi med många prisvärda kryssningar i framförallt Medelhavet, men erbjuder även kryssningar i Karibien och Norra Europa.

Ett MSC fartyg utanför en vacker kust med byggnader i Medelhavet.
Ett MSC fartyg utanför en vacker kust med byggnader i Medelhavet.

Vanliga frågor och bra att veta inför och under din kryssning med MSC Cruises

Inresekrav - kryssning från USA

Den amerikanska regeringen har sagt att från och med den 8 november kommer icke-amerikanska medborgare som är fullvaccinerade med ett vaccin som godkänts av Världshälsoorganisationen (WHO) att få komma in i USA, dessa vaccin är; Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson och AstraZeneca.

För att kryssa med MSC Cruises måste gäster i åldern 12 år och äldre fått dubbla doser vaccin mottagna minst 14 dagar innan kryssningen börjar samt att alla gäster från 2 år och äldre måste visa upp ett negativ COVID-19-test vid ombordstigning.MSC Cruises kommer också att kräva att icke-amerikanska invånare har en COVID-19-försäkring. Försäkringen måste täcka mot covid-19-relaterade risker, såsom avbokning, avbrott, utgifter för hemtransport, karantän, medicinsk hjälp, sjukhusvistelse och andra relaterade kostnader. Det är viktigt att försäkringen även omfattar närstående i samma sällskap. För mer information om resekraven och hälso- och säkerhetsåtgärder, vänligen klicka här.

Upplevelsekategorier på MSC Cruises - välj din upplevelse

MSC Cruises erbjuder dig en kryssningsupplevelse anpassad särskilt efter dina behov och önskemål. Välj en unik upplevelse: prisvärda Bella och Fantastica som ger dig större flexibilitet och frihet att anpassa kryssningen, Aurea med sitt SPA-paket eller MSC Yacht Club för dig som vill ha en riktigt exklusiv kryssning. Det är paketet du väljer som bestämmer slutpriset. Här kan du läsa mer om alla upplevelsekategorier.

Fartyg