Kryssning med MSC Cruises

MSC Cruises är ett fantastiskt rederi med många prisvärda kryssningar i framförallt Medelhavet, men erbjuder även kryssningar i Karibien och Norra Europa.

Ett MSC fartyg utanför en vacker kust med byggnader i Medelhavet.
Ett MSC fartyg utanför en vacker kust med byggnader i Medelhavet.

Inresekrav - kryssning från USA

Den amerikanska regeringen har sagt att från och med den 8 november kommer icke-amerikanska medborgare som är fullvaccinerade med ett vaccin som godkänts av Världshälsoorganisationen (WHO) att få komma in i USA, dessa vaccin är; Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson och AstraZeneca.

För att kryssa med MSC Cruises måste gäster i åldern 12 år och äldre fått dubbla doser vaccin mottagna minst 14 dagar innan kryssningen börjar samt att alla gäster från 2 år och äldre måste visa upp ett negativ COVID-19-test vid ombordstigning.MSC Cruises kommer också att kräva att icke-amerikanska invånare har en COVID-19-försäkring. Försäkringen måste täcka mot covid-19-relaterade risker, såsom avbokning, avbrott, utgifter för hemtransport, karantän, medicinsk hjälp, sjukhusvistelse och andra relaterade kostnader. Det är viktigt att försäkringen även omfattar närstående i samma sällskap. För mer information om resekraven och hälso- och säkerhetsåtgärder, vänligen klicka här.

Flyg- och kryssningspaket

Medelhavet från Barcelona vår & sommar 2022

Komplett kryssningspaket med en natt i Barcelona och 7 nätters kryssning med sagolik rutt i Medelhavet. Flygresa, hotell, kryssning, transfer och bagage ingår. Avgångar från 7 april till 29 september 2022.

Läs mer och boka här
right

Vinter/vår i Karibien

Flyg, hotell 3 nätter och kryssning i 7 dygn med nya MSC Seashore

Härliga kryssningspaket i Karibien där vi inleder med 3 dygn i Miami på South Beach innan kryssningen tar vid med helt nya fartyget MSC Seashore.

Läs mer om paketresan med flyg, hotell och kryssning med MSC Seashore
right

Flera paradisöar på 15 dagar

Oförglömlig kryssning i Västindien med MSC Seaview

Under 14 nätters kryssning med MSC Seaview njuter du av havsbrisen i makalöst vackra Västindien och Antillerna. Under kryssningen får du uppleva flera olika paradisöar och det bästa av allt - i kampanjen ingår flyg t/r, transfer och kryssning med helpension. Avreseperiod från 4 december 2021 till 12 mars 2022. Pris från 25 299 kr per person.

Läs mer och boka här
right
Bild snett ovanifrån på MSC Cruises nyste fartyg MSC Grandiosa.

Flyg och Kryssningspaket

1 natt i Barcelona och kryssning i Medelhavet med Grandiosa

Njut av en natt i Barcelona innan en veckas kryssning i Medelhavet på en sagolik rutt. Kryssningen med MSC Grandiosa tar dig med till platser som Genua, Civitavecchia (Rom), Marseille, Palermo och Malta. I priset ingår flyg t/r, transfer, färdledare, 1 natt på hotell i Barcelona, en veckas kryssning inklusive helpension och dryckespaket.

Från 12990 kronor per person
right
Sommaren 2022 - Kryssning i Medelhavet och Karibien

Boka din kryssning i god tid för sommaren 2022

Nu kan du boka sommaren 2022. Pris fr 5990 kr

Redan nu finnns sommaren 2022 tillgänglig hos MSC Cruises.
Karibien: MSC Divina, MSC Seashore
Västra Medelhavet: MSC Fantasia, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside,
MSC Seaview, MSC Splendida, MSC Preziosa, MSC Poesia, MSC Lirica
Östra Medelhavet: MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Sinfonia, MSC Orchestra
Norra Europa: MSC Grandiosa, MSC Orchestra, MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Poesia

Här hittar du alla kryssningar sommaren 2022 med Msc Cruises
right

Upplevelsekategorier på MSC Cruises - välj din upplevelse

MSC Cruises erbjuder dig en kryssningsupplevelse anpassad särskilt efter dina behov och önskemål. Välj en unik upplevelse: prisvärda Bella och Fantastica som ger dig större flexibilitet och frihet att anpassa kryssningen, Aurea med sitt SPA-paket eller MSC Yacht Club för dig som vill ha en riktigt exklusiv kryssning. Det är paketet du väljer som bestämmer slutpriset. Här kan du läsa mer om alla upplevelsekategorier.

Fartyg

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.