21

Kryssning med MSC Cruises

MSC Cruises är ett fantastiskt rederi med många prisvärda kryssningar i framförallt Medelhavet, men erbjuder även kryssningar i Karibien och Norra Europa.

På en kryssning med MSC Cruises kan du förvänta dig bra service, fantastisk mat, många aktiviteter på fartygen och pittoreska hamnar. När du åker på en kryssning med MSC Cruises ingår helpension. Boka din kryssning med MSC Cruises hos oss på Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.
Klicka på texten för en PDF-fil kring hur MSC Cruises arbetar med hälso- och säkerhetsfrågor för sina resenärer ombord.

Flyg- och kryssningspaket

Komplett paketresa till New York med kryssning till Bahamas

Upplev New York och Bahamas på vårt innehållsrika kryssningspaket. Inled med två dygn i New York innan en veckas kryssning i Bahamas med MSC Meraviglia. Fartyget gör stopp vid Port Canaveral (Orlando), Ocean Cay och Nassau. Flygresa t/r, 2 nätter hotell i New York och 7 nätters kryssning med helpension och dryckespaket Easy ingår i resans pris.

Läs mer här

Komplett resa i Medelhavet

Kryssningspaket i Medelhavet från Barcelona - sagolik rutt

Flyg- och kryssningspaket med avresa varje vecka från 5 maj till 29 september 2023. Upplev en kryssning i Medelhavet samt en natt på hotell i Barcelona. Under kryssningen på sju nätter njuter du av stopp i Cannes, Genua, La Spezia, Civitavecchia (Rom) och Palma de Mallorca. Flygresa och transfer ingår.

Läs mer och boka här

Vanliga frågor och bra att veta inför och under din kryssning med MSC Cruises

Inresekrav - kryssning från USA

Den amerikanska regeringen har sagt att från och med den 8 november kommer icke-amerikanska medborgare som är fullvaccinerade med ett vaccin som godkänts av Världshälsoorganisationen (WHO) att få komma in i USA, dessa vaccin är; Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson och AstraZeneca.

För att kryssa med MSC Cruises måste gäster i åldern 12 år och äldre fått dubbla doser vaccin mottagna minst 14 dagar innan kryssningen börjar samt att alla gäster från 2 år och äldre måste visa upp ett negativ COVID-19-test vid ombordstigning.MSC Cruises kommer också att kräva att icke-amerikanska invånare har en COVID-19-försäkring. Försäkringen måste täcka mot covid-19-relaterade risker, såsom avbokning, avbrott, utgifter för hemtransport, karantän, medicinsk hjälp, sjukhusvistelse och andra relaterade kostnader. Det är viktigt att försäkringen även omfattar närstående i samma sällskap. För mer information om resekraven och hälso- och säkerhetsåtgärder, vänligen klicka här.

Upplevelsekategorier på MSC Cruises - välj din upplevelse

MSC Cruises erbjuder dig en kryssningsupplevelse anpassad särskilt efter dina behov och önskemål. Välj en unik upplevelse: prisvärda Bella och Fantastica som ger dig större flexibilitet och frihet att anpassa kryssningen, Aurea med sitt SPA-paket eller MSC Yacht Club för dig som vill ha en riktigt exklusiv kryssning. Det är paketet du väljer som bestämmer slutpriset. Här kan du läsa mer om alla upplevelsekategorier.

Fartyg

Hittade