Kryssning med MSC Cruises

Känn dig som en välkomnad gäst i varje ögonblick med MSC Cruises, varje dag och varje natt ombord. Njut av små personliga detaljer och överraskningar när du minst anar dem. Var trygg i att, oavsett vad det gäller, så finns besättningen till din hjälp.

Ett MSC fartyg utanför en vacker kust med byggnader i Medelhavet.
Ett MSC fartyg utanför en vacker kust med byggnader i Medelhavet.

Kryssningar med MSC Cruises tar dig till fantastiska platser och otroliga hamnar i bland annat Karibien, Medelhavet och norra Europa. Sedan tidigare ingår alltid helpension på kryssningar med MSC Cruises. Från den 1 januari 2020 blev MSC Cruises det första globala kryssningsrederiet som klimatkompenserade och kryssningsverksamheten blev därmed koldioxidneutral. Initiativet är ett led i en större strävan att främja FN:s mål för hållbar utveckling. Tillsammans med fortsatta investeringar i en påskyndad utveckling av avancerad miljöteknik, möjliggör detta fartygsdrift med nollutsläpp.

Upplevelsekategorier på MSC Cruises - välj din upplevelse

MSC Cruises erbjuder dig en kryssningsupplevelse anpassad särskilt efter dina behov och önskemål. Välj en unik upplevelse: prisvärda Bella och Fantastica som ger dig större flexibilitet och frihet att anpassa kryssningen, Aurea med sitt SPA-paket eller MSC Yacht Club för dig som vill ha en riktigt exklusiv kryssning. Det är paketet du väljer som bestämmer slutpriset. Här kan du läsa mer om alla upplevelsekategorier.

Fartyg inom Kryssning med MSC Cruises

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st