Kryssning på sportlovet

Varför inte lämna kylan bakom er och byta mössa och vantar mot badkläder? Under sportlovet rekommenderar vi en kryssning till varmare breddgrader som Karibien, Asien, Dubai, Sydamerika, Mexico eller Australien/Nya Zeeland. Här nedan kan ni söka på samtliga kryssningar belägna under sportlovet. Boka din sportlovskryssning hos oss på Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.

Alla våra resor på sportlovet

Mellan vecka 7 och 10 är det sportlov i Sverige och lovet är mycket populärt att resa på. Vi erbjuder ett brett utbud av olika resor och kryssningar. Sportresor, hockeyresor, paketresor till New York, resor till familjeresorter, skidresor till Aspen och helt skräddarsydda resor.

Läs mer om våra sportlovsresor här

Komplett paketresa med nya MSC Seascape

Sportlovsresa med kryssning i Karibien

Paketresa med 3 dygn i Miami och en 7 nätter all inclusive-kryssning med nya fartyget MSC Seascape i östra Karibien. Stopp vid i Bahamas, Puerto Rico, Dominikanska republiken och Ocean Cay - MSC:s egna paradisö.

Läs mer och boka din sportlovsresa till Karibien

Kryssning med MSC Cruises

På en kryssning med fantastiska MSC Cruises känner du dig alltid välkommen. Rederiet erbjuder kryssningar i Medelhavet, Karibien och norra Europa och är kända för att ha otroliga rutter. Dessutom ingår alltid helpension på kryssningar med MSC Cruises, vilket är optimalt för barnfamiljen då det mesta i mat- och dryck med mera ingår i kryssningsbiljetten. Notera att rederiet var det första som klimatkompenserade med start 1 januari 2020.

Hitta din kryssning med MSC Cruises på sportlovet här

Kryssning med Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line är ett av våra allra barnvänligaste rederier, vilket även rederiets slogan ”Fun for all. All for fun” vittnar om. Fartygen är kända för att vara fullproppade med aktiviteter och underhållning för alla åldrar - perfekt för en kryssning under skolloven. Vill du åka på en kryssning med Carnival Cruise Line är det främst avresehamnar i USA och Spanien som gäller. Rederiet erbjuder prisvärda kryssningar i Medelhavet, Karibien, Bahamas och Mexico. Kom ihåg att vi också kan hjälpa till med flygresa, hotell, hyrbil och utflykter före eller efter din kryssning.

Hitta din kryssning med Carnival på sportlovet här

Kryssning med Royal Caribbean

Barnvänliga Royal Caribbean är ett fartfylld och innehållsrikt kryssningsrederi med flera fantastiska kryssningsfartyg. Här har man inte sparat på krutet utan det innovativa rederiet är ofta först ut med nya saker som radiobilar, zipline och annat. Rederiet är specialiserat på kryssningar i Karibien, men erbjuder kryssningar till Medelhavet och andra spännande destinationer också. Rederiet har också ett prisbelönt barn- och ungdomsprogram med disco. spelautomater, barnpassning och annat innehåll. Ombord på ett av Royal Caribbeans fartyget kan du också räkna med härlig service, fantastisk mat, spa och mycket mer. Boka din kryssning med Royal Caribbean på skolloven med Supreme Travel.

Hitta din kryssning med Royal Caribbean på sportlovet här

Kryssning med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line är även det ett mycket familjevänligt kryssningsrederi. Fartyget har ett eget barn- och ungdomsprogram, ett brett utbud av hytter anpassade för familjer, barnpassning och mängder av aktiviteter för alla åldrar. Med rederiets Free at Sea-koncept kan man också uppgradera sin kryssning med två av fem olika förmåner. Med Norwegian Cruise Line kan du under skolloven njuta av en kryssning i Karibien, Asien, norra Europa, Medelhavet och mycket mer. Hör med oss om du behöver hjälp med flygresa, hotell, hyrbil och annat inför eller efter din kryssning.

Hitta din kryssning med Norwegian Cruise Line på sportlovet här

Hittade