Msc Virtuosa kryssning
Msc Virtuosa kryssning

MSC Virtuosa

MSC Virtuosa kommer att börja kryssa från 16 april 2021 med fyra kryssningar i Medelhavet innan hon åker till norra Europa. Sommarens rutter bjuder på avresor från Köpenhamn med stopp i bland annat Sankt Petersburg och i Norge för att besöka de fantastiska fjordarna. Vintersäsongen kommer att tillbringas i Dubai/Emiraterna. Oavsett vilken destination hon befinner sig på så kommer MSC Virtuosa att hänföra gästerna med sina vackra hytter, barnklubbar, pooler och nästa generations teknik.

Fly & Cruise

Helt nya MSC Virtuosa från Dubai våren 2022

Unik kryssningsupplevelse i Emiraterna med flera avgångar 3 december 2021-18 mars 2022. Med nya fartyget MSC Virtuosa får du möjlighet att utforska fantastiska Dubai och Emiraterna på en sju nätter lång kryssning med långa stopp i Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Dammam och Doha. Som om inte det vore nog ingår i resans pris flyg till och från Dubai samt övernattning en natt på hotell innan  kryssningen.

Läs mer och boka här
right

MSC Virtuosa ett tekniskt underverk

Ett tekniskt underverk för miljön

Luftutsläpp: MSC Virtuosa har hybridavgasreningssystem på alla sina motorer. Denna teknik uppnår 98% minskning av svaveloxid (SOx) utsläpp. Fartyget är också utrustat med banbrytande system för selektiv katalytisk reduktion (SCR) som minskar kväveoxidutsläppen (NOx) med 90%.

Fartyget är utrustat med land-till-fartyg-strömanslutning, vilket gör det möjligt att ansluta till lokala kraftnät i hamnar där denna infrastruktur är tillgänglig. Detta gör det möjligt att minimera motoranvändningen vid kaj, vilket leder till en avsevärd minskning av utsläppen när fartygen ligger nära stadsområden.

MSC Virtuosa bilder

Balkonghytt
Teater
Plaza
Pool
right

Balkonghytt

Härligt sätt att njuta av sin kryssning är att bo i Balkonghytt. De flesta hytter på detta fartyg är med balkong.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2020

Gäster

6297

Besättning

1700

Däck

19

Storlek

181000

BT
Hastighet

23

kn
Längd

331

m
Bredd

43

m

MSC Virtuosa

Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark eller se glittriga Broadwayshower. Under en kryssning med MSC Virtuosa väljer du mellan mängder av upplevelser för hela familjen. 
Underhållning
Underhållning
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Upplev livemusik, temapartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower varje kväll i teatern.
more
more
sort
more

Andra fartyg