Msc Virtuosa kryssning
Msc Virtuosa kryssning

MSC Virtuosa

MSC Virtuosa kommer att börja kryssa från 16 april 2021 med fyra kryssningar i Medelhavet innan hon åker till norra Europa. Sommarens rutter bjuder på avresor från Köpenhamn med stopp i bland annat Sankt Petersburg och i Norge för att besöka de fantastiska fjordarna. Vintersäsongen kommer att tillbringas i Dubai/Emiraterna. Oavsett vilken destination hon befinner sig på så kommer MSC Virtuosa att hänföra gästerna med sina vackra hytter, barnklubbar, pooler och nästa generations teknik.

MSC Virtuosa ett tekniskt underverk

Ett tekniskt underverk för miljön

Luftutsläpp: MSC Virtuosa har hybridavgasreningssystem på alla sina motorer. Denna teknik uppnår 98% minskning av svaveloxid (SOx) utsläpp. Fartyget är också utrustat med banbrytande system för selektiv katalytisk reduktion (SCR) som minskar kväveoxidutsläppen (NOx) med 90%.

Fartyget är utrustat med land-till-fartyg-strömanslutning, vilket gör det möjligt att ansluta till lokala kraftnät i hamnar där denna infrastruktur är tillgänglig. Detta gör det möjligt att minimera motoranvändningen vid kaj, vilket leder till en avsevärd minskning av utsläppen när fartygen ligger nära stadsområden.

MSC Virtuosa bilder

Balkonghytt
Teater
Plaza
Pool
Balkonghytt på virtuosa
right

Balkonghytt

Härligt sätt att njuta av sin kryssning är att bo i Balkonghytt. De flesta hytter på detta fartyg är med balkong.

Fakta om fartyget

down
Första resa

2020

Gäster

6297

Besättning

1700

Däck

19

Storlek

181000

BT
Hastighet

23

kn
Längd

331

m
Bredd

43

m

MSC Virtuosa

Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark eller se glittriga Broadwayshower. Under en kryssning med MSC Virtuosa väljer du mellan mängder av upplevelser för hela familjen. 
Underhållning
Underhållning
Mat & Dryck
Kropp & Själ
I loungen med stora panoramafönster visas shower i samarbete med Cirque du Soleil (mot extra kostnad).
right

Underhållning

Upplev livemusik, temapartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower varje kväll i teatern.
down
down
sort
down

Andra fartyg