Msc Virtuosa kryssning

MSC Virtuosa

MSC Virtuosa kommer att börja kryssa från 16 april 2021 med fyra kryssningar i Medelhavet innan hon åker till norra Europa. Sommarens rutter bjuder på avresor från Köpenhamn med stopp i bland annat Sankt Petersburg och i Norge för att besöka de fantastiska fjordarna. Vintersäsongen kommer att tillbringas i Dubai/Emiraterna. Oavsett vilken destination hon befinner sig på så kommer MSC Virtuosa att hänföra gästerna med sina vackra hytter, barnklubbar, pooler och nästa generations teknik.

Vanliga frågor och bra att veta inför och under din kryssning med MSC Cruises

MSC Virtuosa ett tekniskt underverk

Ett tekniskt underverk för miljön

Luftutsläpp: MSC Virtuosa har hybridavgasreningssystem på alla sina motorer. Denna teknik uppnår 98% minskning av svaveloxid (SOx) utsläpp. Fartyget är också utrustat med banbrytande system för selektiv katalytisk reduktion (SCR) som minskar kväveoxidutsläppen (NOx) med 90%.

Fartyget är utrustat med land-till-fartyg-strömanslutning, vilket gör det möjligt att ansluta till lokala kraftnät i hamnar där denna infrastruktur är tillgänglig. Detta gör det möjligt att minimera motoranvändningen vid kaj, vilket leder till en avsevärd minskning av utsläppen när fartygen ligger nära stadsområden.

MSC Virtuosa bilder

Balkonghytt
Teater
Plaza
Pool

Balkonghytt

Härligt sätt att njuta av sin kryssning är att bo i Balkonghytt. De flesta hytter på detta fartyg är med balkong.

Fakta om fartyget

Första resa2021
Gäster6 297
Besättning1 700
Däck19
Bredd
43
m
Längd
331
m
Storlek
181 000
BT
Hastighet
23
kn

MSC Virtuosa

Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark eller se glittriga Broadwayshower. Under en kryssning med MSC Virtuosa väljer du mellan mängder av upplevelser för hela familjen.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Upplev livemusik, temapartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower i teatern.

Hittade

Andra fartyg