Foto på MSC Seaview från sidan som kryssar genom havet i solnedgången.
Foto på MSC Seaview från sidan som kryssar genom havet i solnedgången.

MSC Seaview

Guadeloupe, Saint Lucia, Granada, Tobago, Barcelona, Rio de Janeiro, Cannes, Santorini, Nassau. MSC Seaview besöker verkligen några av världens vackraste platser på sina resor i Bahamas, Karibien, Asien, Medelhavet, Kanada och Hawaii. Fartyget har plats för strax över 5000 passagerare och gjorde sin första resa 2018. Ombord finns Waterfront Boardwalk, poolområde, spa, teater gym, tio restauranger och 19 barer. För barn finns också en uppsjö av aktiviteter som ungdomsklubb, bowlinghall och äventyr- och vattenpark.

Boka din kryssning med MSC Seaview genom Supreme Travel.

Flyg- och kryssningspaket

Medelhavet från Barcelona vår & sommar 2022

Komplett kryssningspaket med en natt i Barcelona och 7 nätters kryssning med sagolik rutt i Medelhavet. Flygresa, hotell, kryssning, transfer och bagage ingår. Avgångar från 7 april till 29 september 2022.

Läs mer och boka här
right

Kryssningar med Msc Seaview

Underbara MSC Seaview

Njut av en kryssning med ett av de nyaste och mest innovativa fartygen på marknaden. Msc Seaview trafikerar i första hand Karibien.

Sök din kryssning med MSC Seaview
right

Kryssning från Guadeloupe med flyg och övernattning

Kryssningspaket på 14 dygn med flyg och hotell

Njut av 7 dygn på härligt hotell i Guadeloupe innan kryssningen tar vid. Här får du besöka 6 härliga öar i södra Karibien. Msc Seaview kryssar i denna del av världen i januari och februari 2022. Tänk så härligt att komma i väg till värmen när det är som kallast i Sverige.

Läs mer och boka din plats
right

Fakta om fartyget

more
Första resa

2018

Gäster

5179

Besättning

1413

Däck

18

Bredd

41

m
Längd

323

m
Storlek

154000

BT
Hastighet

21

kn

MSC Seaview

Spana efter nästa resmål från det unika promenadstråket 360° Waterfront Boardwalk, sväva längs med världens längsta linbana till havs eller bli som barn på nytt i den stora vattenparken. MSC Seaview har den största andelen utomhusyta av alla kryssningsfartyg och är ett perfekt val för hela familjen.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Broadwayshower, akrobatik och magi – i teatern bjuds det på en helt ny förställning varje kväll. 20 barer och lounger!
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.