MSC World Europa

MSC World Europa är MSC Cruises nyaste fartyg, tillhör en helt egen fartygsklass och gör sin jungfruresa i november 2022. Fartyget är rederiets mest miljömässigt hållbara och futuristiska kryssningsfartyg någonsin och drivs av renare bränsle och grön teknologi integrerad ombord. Fartyget kommer till att börja med att trafikera Emiraterna och Medelhavet. Boka din kryssning med MSC World Europa hos oss på Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.

Fakta om fartyget

Första resa2022
Gäster6 761
Besättning2 139
Däck19
Renoverad
2022
Längd
330
m
Storlek
205 700
BT
Hastighet
22
kn

MSC World Europa

Häng vid poolen, upplev illusioner som visas på strandpromenadens gigantiska digitala kupoltak, gå på nöjespark eller se glittriga Broadwayshower! Under en kryssning ombord på MSC World Europa kan du välja bland ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen. Denna flytande resort är det första LNG-drivna fartyget i MSC Cruises flotta.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Underhållningen erbjuder ett enormt utbud och valmöjligheter för alla - från rederiets största vattenpark med vattenrutschbanor till VR-teknik i Luna Park Studio, en multifunktionellt område med plats för 300 sittande gäster vid förställningar och andra evenemang. För den modiga gästen finns den längsta rutschkanan till havs - The Venom Drop @ The Spiral, ett 11-däck högt mästerverk i rostfritt stål!

Andra fartyg