Bild från MSC Meraviglias pooldäck ut över öppet hav.
Bild från MSC Meraviglias pooldäck ut över öppet hav.

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia som togs i bruk 2016 har plats för 4500 passagerare och är ett kryssningsfartyg anpassat för alla åldrar. Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark, koppla av på spa eller se glittriga Broadwayshower.

Det är du som bestämmer. På en kryssning med MSC Meraviglia kan du uppleva Kanada, Östersjön, Karibien och de Norska fjordarna från avresehamnar som Kiel, Miami, New York och Köpenhamn för att nämna några. Boka din kryssningsupplevelse med MSC Meraviglia hos Supreme Travel.

Meraviglia på kryssning i Karibien

Flyg och 3 nätter hotell före din kryssning

Paketresa med MSC Meraviglia i Karibien

Härligt kryssningspaket med MSC Meraviglia i Karibien. Komplett paketresa där det ingår 3 nätter på hotell i Miami innan vi beger oss ut på 7 dygns kryssning i Karibien. Just nu ingår dryckespaket i denna resa.

Läs mer och flyg & kryssningspaketet
right

Fakta om fartyget

more
Första resa

2016

Gäster

4500

Besättning

1536

Däck

15

Bredd

43

m
Längd

316

m
Storlek

171598

BT
Hastighet

23

kn

MSC Meraviglia

Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark eller se glittriga Broadwayshower. Under en kryssning med MSC Meraviglia väljer du mellan mängder av upplevelser för hela familjen. 
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Upplev livemusik, temapartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower varje kväll i teatern.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.