Bild från MSC Meraviglias pooldäck ut över öppet hav.
Bild från MSC Meraviglias pooldäck ut över öppet hav.

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia som togs i bruk 2016 har plats för 4500 passagerare och är ett kryssningsfartyg anpassat för alla åldrar. Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark, koppla av på spa eller se glittriga Broadwayshower.

Det är du som bestämmer. På en kryssning med MSC Meraviglia kan du uppleva Kanada, Östersjön, Karibien och de Norska fjordarna från avresehamnar som Kiel, Miami, New York och Köpenhamn för att nämna några. Boka din kryssningsupplevelse med MSC Meraviglia hos Supreme Travel.

Flyg- och kryssningspaket

Komplett paketresa till New York med kryssning till Bahamas

Upplev New York och Bahamas på vårt innehållsrika kryssningspaket. Inled med två dygn i New York innan en veckas kryssning i Bahamas med MSC Meraviglia. Fartyget gör stopp vid Port Canaveral (Orlando), Ocean Cay och Nassau. Flygresa t/r, 2 nätter hotell i New York och 7 nätters kryssning med helpension och dryckespaket Easy ingår i resans pris.

Läs mer här

Fakta om fartyget

Första resa2016
Gäster4 500
Besättning1 536
Däck15
Bredd
43
m
Längd
316
m
Storlek
171 598
BT
Hastighet
23
kn

MSC Meraviglia

Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark eller se glittriga Broadwayshower. Under en kryssning med MSC Meraviglia väljer du mellan mängder av upplevelser för hela familjen.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Upplev livemusik, temapartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower varje kväll i teatern.

Hittade

Andra fartyg