Upplev västindien på en kryssning till Guadeloupe

Kryssning Guadeloupe

Upplev franska Västinden på en kryssning. Guadeloupe är en ö i Antillerna som erbjuder fantastiska stränder och avkopplad atmosfär.
Guadeloupe är den största ön i Små Antillerna, format av två öar som är uppdelade av ett sund som kallas Rivière Salée, som korsas av tre vägbroar.

Ön är fylld av massor av söta och saftiga tropiska frukter och av blommor som orkidéer, bougainvillea och hibiskus. Även om den kallas Grande-Terre, är ön den minsta och har de vackraste stränderna som vi besöker på vår kryssning på Guadeloupe. För de som älskar att surfa, är det perfekta resmålet stranden La Moule. Den andra ön, Basse-Terre, har många berg och på den står vulkanen La Soufrière. Vi vandrar, omgivna av vattenfall och färgglada blommor i den tropiska skogen i nationalparken av Guadeloupe.

På Guadeloupe finns mäktig mangroveskog, vackra vattenfall, korallrev med havssköldpaddor, delfiner och snorklingen är som att simma omkring i ett akvarium med färgglada fiskar.

Basse-Terre är huvudstad och Pointe A Pitre är största stad i Guadeloupe. Ett genuint paradis. Här vajar palmerna i den lätta brisen, stränderna är vita som snö och vattnet förförisk klart. Vill du inte bara lata dig på stranden finns det gott om andra alternativ. Ta en tur med en sightseeing-buss, shoppa eller ät en god middag på någon av de många restaurangerna. Vi hjälper till med flygresa till Guadeloupe och övernattningar både före och efter kryssningen om så önskas.

Hittade

Andra destinationer