Kryssning från New York

Kryssning från New York

New York är inte bara ett av världens mest populära resmål, här finns också en stor kryssningshamn som kan ta dig till Bermuda, Bahamas och Kanada/New England. Boka dina kryssningar från New York genom Supreme Travel.

New York har något för alla med en hel uppsjö av olika sevärdheter som Times Square, Central Park, Broadway och sportlag i världsklass. Från New York kan du också njuta av en kryssning. Ett populärt upplägg bland våra kunder är att stanna några nätter i staden som aldrig sover inför eller efter kryssningen.

Hitta din kryssning från New York här.

Norwegian Breakaway kryssar fram mot flera mindre öar i Karibien.

Tips från Supreme Travel

Drömkryssning med Norwegian Breakaway från New York till New Orleans - Gruppresa

Vi inleder med 2 dygn i New York. Sen åker vi på 14 nätter lång kryssning från New York där du får uppleva mängder av paradisöar i Karibien, Sydamerika och Nordamerika. Njut av vajande palmer och kristallklart vatten på öar som Aruba, Georgetown och Cozumel innan ankomst till New Orleans. Vi rekommenderar att stanna några dagar i New York innan avresa och/eller några dagar i New Orleans efter din kryssning. Hör med oss för information om flyg, hotell och utflykter på info@supremetravel.se.

Läs mer och boka gruppresan till New Orleans här

Våra övriga resor till New York

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till staden som aldrig sover, New York. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter till New York's olika sportlag såsom New York Rangers.

Läs mer och hitta din resa till New York här

Behöver du hjälp eller har frågor om din kryssning från New York?

Malin har stor erfarenhet av kryssningar och New York. Kontakta henne på malin@supremetravel.se eller 010-207 91 90 för personlig hjälp och frågor kring din kryssning eller beoende och aktiviteter i New York.

Hittade

Andra destinationer