Bild på en snövit strand, palmer och ljusblått vatten i Barbados.
Bild på en snövit strand, palmer och ljusblått vatten i Barbados.

Kryssning till Bridgetown, Barbados

Njut av en kryssning i Karibien till Bridgetown på Barbados. Numera finns det fina kryssningsalternativ som utgår ifrån huvudstaden Bridgetown. Dit flyger man enkelt med British Airways via London (vi hjälper såklart gärna till med flyget).

Paradisön nås också med flera av våra rederier från olika avresehamnar i USA samt Barcelona, Genoa och Civitavecchia (Rom). Boka din kryssning i Karibien med stopp i Bridgetown, Barbados hos Supreme Travel.

Bridgetown är Barbados huvudstad och största stad. Barbados är minst sagt en paradisö. Här vajar palmerna i den lätta brisen, stränderna är vita som snö och vattnet förförisk klart. Vill du inte bara lata dig på stranden finns det gott om andra alternativ. Ta en tur med en sightseeing-buss, shoppa eller ät en god middag på någon av de många restaurangerna.

Kryssning från Barbados med Supreme Travel

Kryssning i det "riktiga" Karibien

Kryssning från Barbados

Royal Caribbean har några riktigt fina avgångar från Barbados. Boka din kryssning online hos oss på Supreme Travel. Vi hjälper till med hotell och flyg till din kryssning.

Läs mer och boka din kryssning från Bridgetown Barbados
Kryssning Barbados - flyg, hotell och kryssning till paradisöar

Barbados paketresa vinter 2022 med flyg, hotell och kryssning

Upplev Barbados med flyg, kryssning och hotell

På denna paketresa till Karibien får du uppleva magiska Barbados. Från Bridgetown avgår kryssningen med Grandeur of The Seas ut i Södra Karibien med stopp på paradisöar varje dag. Stoppen är långa och du får möjlighet att utforska underbara nya miljöer varje dag.

Läs mer och boka din plats
Video Karibien med Royal Caribbean

Upplev Karibien med Royal Caribbean

Kryssningar i Karibien med Royal Caribbean

Du kan nå den karibiska övärlden från flera olika hamnar i Karibien. Det går till och med att kryssa hela vägen från New York till Västindien. Se mer på denna film från Royal Caribbean

Se film om Barbados

Barbados

En resa till Barbados är magisk. Låt oss hjälpa till med planeringen och utförandet. Se Royal Caribbeans korta film om denna härliga ö i Karibien.

Lyxkryssning från Barbados

Upplev magiska Silver Spirit

Barbados och femstjärnig kryssning

På två kryssningar med Silversea i februari 2022 får du uppleva södra Karibien. Härliga kryssningar med all inclusive. Flygresa ingår i priset.

Läs mer om kryssningarna och skicka in din förfrågan

Hittade

Andra destinationer