Fort Lauderdale med havet i nedkant, palmer och ett vitt och blått höghus till höger i bild.
Fort Lauderdale med havet i nedkant, palmer och ett vitt och blått höghus till höger i bild.

Kryssning från Fort Lauderdale

I Florida och på den sydöstra kusten ligger staden Fort Lauderdale som är barnvänlig och ett populärt resmål bland barnfamiljer. Från Fort Lauderdale kan du åka på en kryssning i Karibien, till Mexico/Stillahavskusten eller genom Panamakanalen.

Med sina 3000 soltimmar per år är Fort Lauderdale ett populärt resmål. Några av stadens sevärdheter är huvudgatan Las Olas Boulevard och ett av USA:s största shoppingcenter Sawgrass Mills. I närheten finns också den nervkittlande nationalparken Everglades. Boka din kryssning i Karibien från Fort Lauderdale genom Supreme Travel.

Hitta din kryssning från Fort Lauderdale här.

Bild taget uppifrån på Oasis of the Seas akter där en filmuppvisning genomförs inför publik.

Kryssningspaket

Paketresa med flyg, två nätter i Ft Lauderdale och 7 dygns kryssning

Just nu erbjuder vi en fantastisk paketresa där du får en chans att utforska Fort Lauderdale och känna lugnet i västra Karibien. I resans pris ingår bland annat flygresa tur och retur, boende två nätter i Fort Lauderdale och sju nätters kryssning med Royal Caribbeans fantastiska fartyg Oasis of the Seas. Pris från 18 990 kr.

Läs mer och boka här
Kryssning från Florida med Celebrity Equinox

Flyg, hotell och kryssningspaket

Upplev södra Karibien med Celebrity Equinox

Vi erbjuder 4 avgångar med fantastiska Celebrity Equinox till södra Karibien. Vi inleder resan med 2 dygn på ett härligt hotell i Fort Lauderdale innan vi åker ut på en 9 dygn lång kryssning till bl.a. ABC-öarna. All inclusive och Wifi ingår.

Läs mer och boka din plats

Hittade

Andra destinationer