Kryssning i Karibien

Kryssningar i Karibien med dess vajande palmer och snövita stränder är något alldeles speciellt och ger dig minnen för livet. Boka dina kryssningar i Karibien med oss på Supreme Travel.

Vi erbjuder flera olika kryssningsupplevelser i den exotiska Karibiska övärlden - oavsett om du åker på en romantisk kryssning, en lyxkryssning eller en kryssning med hela familjen. Vi erbjuder kryssningar i Karibien med några av världens bästa rederier såsom Celebrity Cruise, Royal Caribbean, Azamara Club Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Carnival Cruise Line och MSC Cruises. Dessutom tillhandahåller vi just nu tre olika kryssningspaket där flyg, boende i Miami och kryssning i Karibien ingår i priset. Låt dig inspireras och hitta din drömresa redan idag.

Hitta din kryssning i Karibien här.

Reseförsäkring

Känn dig trygg på din resa. Vi samarbetar med försäkringsbolagen Gouda försäkringar och ERV, Europeiska Reseförsäkring som båda tillhandahåller reseförsäkring och försäkring för avbeställning. Läs mer om respektive försäkring här.

12 paradisöar på 15 dagar

Oförglömlig kryssning i Västindien med MSC Seaview

Under 14 nätters kryssning med MSC Seaview njuter du av havsbrisen i makalöst vackra Västindien och Antillerna. Under kryssningen får du uppleva hela 12 olika paradisöar och det bästa av allt - i kampanjen ingår flyg t/r, transfer och kryssning med helpension. Avreseperiod från 4 december 2021 till 12 mars 2022. Pris från 25 299 kr per person.

Läs mer och boka här
right

Personlig hjälp med din kryssning i Karibien?

Malin är vår specialist och har en gedigen erfarenhet av kryssningar i Karibien. Vid frågor, kontakta henne på malin@supremetravel.se eller 010-207 91 90.

Resmål

down
down
sort
down