Kryssning i Karibien

Kryssningar i Karibien med dess vajande palmer och snövita stränder är något alldeles speciellt och ger dig minnen för livet. Boka dina kryssningar i Karibien med oss på Supreme Travel.

Vi erbjuder flera olika kryssningsupplevelser i den exotiska Karibiska övärlden - oavsett om du åker på en romantisk kryssning, en lyxkryssning eller en kryssning med hela familjen. Vi erbjuder kryssningar i Karibien med några av världens bästa rederier såsom Celebrity Cruise, Royal Caribbean, Azamara, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Carnival Cruise Line och MSC Cruises. Dessutom tillhandahåller vi just nu tre olika kryssningspaket där flyg, boende i Miami och kryssning i Karibien ingår i priset. Låt dig inspireras och hitta din drömresa redan idag.

Hitta din kryssning i Karibien här.

Femstjärninga kryssningar i Västindien

Kryssningar i Karibien med Silversea - flygresa ingår i priset

Vårt lyxigaste rederi, Silversea, erbjuder fantastiska kryssningar i Karibien. De mindre fartygen gör dessutom att du får chansen att uppleva mindre och helt unika hamnar. På en kryssning med Silversea kan du också räkna med oslagbar komfort och service. Här ingår fantastisk mat och dryck. När du bokar Silversea ingår även flygresan och transfer till fartyget.

Hitta din kryssning i Karibien med Silversea här.
right
Karibien med Celebrity Equinox - Flyg och kryssning

Flyg och kryssningspaket

All inclusive till Florida & södra Karibien

Paketresa där flygresa, 2 nätter hotel i Florida, transfer och 10 nätter kryssning i södra Karibien med all inclusive ingår. Stopp vid flera paradisöar. Avresor från 22 oktober 2022 till 22 april 2023.

Läs mer och boka din höst/vinterresa med Celebrity Cruises
right

12 paradisöar på 15 dagar

Oförglömlig kryssning i Västindien med MSC Seaview

Under 14 nätters kryssning med MSC Seaview njuter du av havsbrisen i makalöst vackra Västindien och Antillerna. Under kryssningen får du uppleva hela 12 olika paradisöar och det bästa av allt - i kampanjen ingår flyg t/r, transfer och kryssning med helpension. Avreseperiod från 4 december 2021 till 12 mars 2022. Pris från 25 299 kr per person.

Läs mer och boka här
right
Barbados - Resor till Barbados med kryssning

Resa till Barbados med flyg, hotell och kryssning

Barbados med kryssning. Fly vintermörkret i Januari 2022

Följ med till Barbados. Ön som sägs ha den bästa sanden i Karibien. På denna resa får du 3 dygn i Bridgetown med boende nära stranden innan en 7 dygns kryssning i södra Karibien med Grandeur of The Seas.

Boka din plats på vårt kryssningspaket till Barbados januari 2022.
right

Flyg- hotell & kryssning

Miami & östra Karibien med nya Norwegian Encore

Komplett semester till Miami och Karibien. Inled med tre nätter på Miami Beach innan en sju dygn lång kryssning i exotiska Karibien väntar med det nya fartyget Norwegian Encore. Flygresa, transfer, hotell, och kryssning med helpension ingår.

Avresor mars 2022 - april 2023. Boka här.
right
Kryssning i Karibien med Celebrity Silhouette

Kryssning våren 2022

Komplett kryssningspaket i Karibien - All Inclusive

Vinter och vår 2022 erbjuder vi en paketresa där du inleder med 2 dygn i Florida innan kryssningen till södra Karibien. Under resans gång upplever du Saint Lucia, Antigua och Barbados. Kryssningen är på 10 dygn och det ingår All Inclusive och Wifi.

Läs mer och boka din plats
right
Gruppresa kryssning. New York till New Orleans

New York till New Orleans på kryssning

Gruppresa - Kryssning till New Orleans från New York via Karibien

Unika avgångar på vår härliga gruppresa till New Orleans. På vägen får du uppleva Karibiska paradisöar såsom Aruba, Cayman Island och Cozumel. Försäkra dig om en plats nu.

Läs mer om gruppresan mellan New York och New Orleans här.
right

Personlig hjälp med din kryssning i Karibien?

Malin är vår specialist och har en gedigen erfarenhet av kryssningar i Karibien. Vid frågor, kontakta henne på malin@supremetravel.se eller 010-207 91 90.

Resmål

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.