Bild på Miamis skyskrapor tagen från vattnet.
Bild på Miamis skyskrapor tagen från vattnet.

Kryssning från Miami

Miami är en av de största kryssningshamnarna för kryssningar i Karibien. Vi rekommenderar varmt att du stannar några nätter och upplever staden innan din kryssning från Miami.

I Miami möts du av en fantastisk stadskärna, magiska stränder och lyx i överflöd. Med närheten till både Karibien och Kuba har Miami dessutom en säregen stil som bör upplevas någon gång i livet. Boka din kryssning i Karibien från Miami med oss på Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.

Är du intresserad av ett skräddarsytt kryssningsförslag med kryssning i Karibien från Miami inklusive hotell? Klicka här.

Kryssning från Miami

Flyg, hotell och kryssning 9 dygn med All Inclusive

Kryssningspaket Florida & Karibien

Färdigt kryssningspaket där flygresa t/r till Fort Lauderdale (ca 5 mil från Miami), tre nätters boende och nio nätters kryssning i exotiska södra Karibien med "ALL INCLUSIVE" ingår. Det otroliga kryssningsfartyget Celebrity Equinox har underhållning för alla åldrar och tar dig på ett oslagbart äventyr i Karibien. Pris från 22 990 kronor per person.

Läs mer och boka här
right

Vill du ha hjälp med flygresa och hotell inför din kryssning?

Vi har bra avtal med flygbolag, hotell och kan hjälpa till med utflykter i Miami. Kontakta Jon på jon@supremetravel.se eller 010-207 91 90 med dina frågor.

Våra övriga resor till Miami

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till fartfyllda Miami. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter till stadens olika sportlag.

Läs mer om våra resor till Miami här
right
more
more
sort
more

Andra destinationer

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.