Bild på Miamis skyskrapor tagen från vattnet.
Bild på Miamis skyskrapor tagen från vattnet.

Kryssning från Miami

Pulserande Miami är en av de största kryssningshamnarna för kryssningar i Karibien. Vi rekommenderar varmt att du stannar några nätter och upplever staden innan din kryssning.

I Miami blandas lugnet på stranden med en vibrerande stadskärna med Miami Beach som kronan på verket. Stranden är utsedd till en av de bästa i världen och bakom tornar stadens skyskrapor elegant upp sig. Resor till Miami har länge varit populärt, mycket tack vare stadens lyx och trendighet. Med närheten till både Karibien och Kuba har staden en speciell karaktär dessutom är nattlivet och maten i absolut världsklass. Boka din kryssning från Miami med oss på Supreme Travel.

Är du intresserad av ett skräddarsytt kryssningsförslag inklusive hotell? Klicka här.

Bild på sidan av fartyget Symphony of the Seas med havet och en vacker solnedgång i bakgrunden.

Kryssningspaket

Kryssningspaket Miami & Karibien

Färdigt kryssningspaket där flygresa t/r till Miami, tre nätters boende på Miami Beach och sju nätters kryssning i exotiska Karibien med helpension ingår. Det otroliga kryssningsfartyget Symphony of the Seas har underhållning för alla åldrar och tar dig på ett oslagbart äventyr i Karibien. Pris från 19 990 kronor per person.

Läs mer och boka här
Bild tagen uppifrån och ner på MSC Seasides akter med konceptet Waterfront i fokus.

Kryssningspaket

Paketresa med flyg, tre nätter på Miami Beach & kryssning

Maxad paketresa till Florida där flyg t/r, 3 nätter på Miami Beach och en fullmatad kryssning med fantastiska MSC Seaside i östra Karibien ingår i priset. Avresor sker varannan vecka hela 2020 - pris från 16 990 kronor per person.

Läs mer och boka här

Vill du ha hjälp med flygresa och hotell inför din kryssning?

Vi har bra avtal med flygbolag, hotell och kan hjälpa till med utflykter i Miami. Kontakta Jon på jon@supremetravel.se eller 010-207 91 90 med dina frågor.

Våra övriga resor till Miami

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till fartfyllda Miami. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter till stadens olika sportlag.

Läs mer om våra resor till Miami här

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st

Andra destinationer inom Kryssning i Karibien