Bild på Miamis skyskrapor tagen från vattnet.
Bild på Miamis skyskrapor tagen från vattnet.

Kryssning från Miami

Miami är en av de största kryssningshamnarna för kryssningar i Karibien. Vi rekommenderar varmt att du stannar några nätter och upplever staden innan din kryssning från Miami.

I Miami möts du av en fantastisk stadskärna, magiska stränder och lyx i överflöd. Med närheten till både Karibien och Kuba har Miami dessutom en säregen stil som bör upplevas någon gång i livet. Boka din kryssning i Karibien från Miami med oss på Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.

Är du intresserad av ett skräddarsytt kryssningsförslag med kryssning i Karibien från Miami inklusive hotell? Klicka här.

Norwegian kryssar genom Panamakanalen.

Kryssning genom Panamakanalen

Drömresa med all inclusive-kryssning genom Panamakanalen

Två nätter hotell på Miami Beach och all inclusive-kryssning från Miami till Los Angeles genom Panamakanalen. 15 nätters kryssning i balkonghytt inklusive dryckespaket, helpension, WiFi. Stopp vid Cartagena i Columbia, Panama City, Acapulco & Cabo San Lucas i Mexico mfl. Avresa 25 januari 2024.

Läs mer och boka här
Kryssning från Miami

Flyg, hotell och kryssning 10 dygn med All Inclusive

Kryssningspaket Florida & Karibien

Inled med 2 nätter i Miami eller Fort Lauderdale och sedan 10 nätters kryssning i Karibien. Under din kryssning ingår all inclusive. Avresedatum under 2023 och 2024.

Läs mer och boka här

Vill du ha hjälp med flygresa och hotell inför din kryssning?

Vi har bra avtal med flygbolag, hotell och kan hjälpa till med utflykter i Miami. Kontakta Jon på jon@supremetravel.se eller 010-207 91 90 med dina frågor.

Våra övriga resor till Miami

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till fartfyllda Miami. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter till stadens olika sportlag.

Läs mer om våra resor till Miami här

Hittade

Andra destinationer