Silver Wind

Silver Wind byggdes redan 1995 men har genomgått fler kraftiga renoveringar och kommer även att renoveras under sommaren 2021. Rederiet meddelar att fartyget kommer att vara som nytt och här lär det inte snålas på elegans och lyx. Fartyget kommer att ha plats för 274 gäster och med Silver Wind kan du njuta av kryssningar i Karibien, Sydamerika, Antarktis, Norra Europa och Grönland. Du bokar din kryssning med Silver Wind längre ner på sidan.

Bildspel Silver Wind

Fartygets exteriör
Observations Lounge
Veranda Lounge
Pooldäck
Utsökt mat
Casino
right

Fartygets exteriör

Fakta om fartyget

more
Första resa

2004

Gäster

254

Besättning

212

Däck

7

Renoverad

2017

Längd

156

m
Storlek

17.4

BT
Hastighet

20

kn

Silver Wind

Silver WInd är ämnad att kryssa både i polarvatten och i Karibien eller Medelhavet. Så oavsett om du kommer nära pingviner i Antarktis eller njuter av Karibiens varma vindar får du en mängd olika upplevelser och bekvämligheter med all inclusive ombord.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp och själ
right

Underhållning

Dansa till livemusik i Panorama Lounge och bli underhållen av olika konserter i Show Lounge. Mycket av underhållningen handlar även om inspirerade föreläsningar resmål, natur och kultur.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.