Kryssningar med Silversea
Kryssningar med Silversea
9

Kryssningar med Silversea

Kryssningar med Silversea - vårt mest exklusiva kryssningsrederi.
Lyx och komfort till sju kontinenter och över 900 destinationer.

På den här sidan kan du läsa mer om det fantastiska kryssningsrederiet Silversea och hitta just din kryssning med femstjärniga Silversea.

Silversea är vårt mest exklusiva kryssningsrederi och på en kryssning med Silversea väntar en resa fylld av oslagbar komfort, spännande destinationer, mat i världsklass och inte minst - lyx.

Rederiet erbjuder kryssningar med mindre fartyg, men med rymliga och lyxiga hytter. Silversea erbjuder kryssningar till alla sju kontinenter och till över 900 destinationer. På en kryssning med Silversea ingår "all inclusive", transfer och flygresan till och från avgångshamnen.

Hitta din kryssning med Silversea här.

Kryssningar med Silversea på sju kontinenter

Afrika
Med Silversea kan du uppleva avlägsna platser och mindre hamnar i bland annat Afrika och den Indiska Oceanen. Se Seychellerna, Kapstaden, Mumbai, Dakar och mycker mer.

Ingen extra kostnad för flyg

Flygresa och transfer ingår

På kryssningar med lyxiga Silversea ingår flygresa tur och retur och transfer till fartyget. På vissa destinationer ingår även en hotellnatt om flyget skulle landa på obekväm tid för kryssningens början.

Oavsett om du åker på en kryssning i Australien/Nya Zeeland, Medelhavet eller Karibien ingår flygresan när du åker på en kryssning med Silversea. Flyget är i ekonomiklass men vi kan också erbjuda förmånliga priser på business-class.

Njut av gastronomiska upplevelser

Utsökta restauranger

Ombord på alla Silversea’s fartyg finns flera restauranger av allra högsta klass. Här finns restauranger från det franska köket, det asiatiska, det italienska och mycket mer. Flera av restaurangerna ingår i din kryssningsbiljett men några behöver bokas i förväg och kostar extra. Du väljer dessutom om du vill äta din frukost och lunch i restaurangen, på däck eller i din hytt eller på din balkong.

Rymligt & Extraordinärt

Lyxiga sviter

På en kryssning med Silversea bor man i svit och har tillgång till en egen Butler för en extra lyxig semester. Fartygen har olika antalet sviter, några med så många som åtta olika att välja bland. På nya fartyget Silver Origin finns det exempelvis sviter  på hela 160 kvadratmeter och med stora verandor. 

Slappna av till fullo

Personlig service

Den personliga servicen på en kryssning med exklusiva Silversea är ensam i sitt slag. På nästan alla fartyg går det en crewmedlem per gäst, vilket gör den personliga servicen oslagbar. Alla med fokus på att göra din kryssningsupplevelse till något helt extra.

Champagne ingår på en kryssning med Silversea

Lämna plånboken hemma

All inclusive, flyg och transfer ingår

På en kryssning med SIlversea kryssar du All inclusive, i stort sätt allt ingår - även flygresan. Du kan slappna av och njuta av att utflykter i hamnarna, gourmetmiddagar, butler, transfer, underhållning och dryck ingår på en kryssning med Silversea.

Upptäck världen med Silversea

900 destinationer

På en kryssning med Silversea kan du ta dig i stort sätt överallt i världen och då menar vi överallt. Rederiet erbjuder kryssningar till alla sju kontinenter och hela 900 destinationer - fler än något annat rederi. 

S.A.L.T ombord på Silveresa kulinarisk lyx

S.A.L.T - Ett kulinariskt koncept

Upplev S.A.L.T

Ombord finns S.A.L.T som är ett kulinariskt koncept baserat på råvaror och innovation tagen från de hamnar du besöker ombord på exempelvis Silver Moon.

Introducing our most immersive culinary concept ever. Travel deeper with Silversea’s unique Sea And Land Taste programme. S.A.L.T.℠ offers travellers the richest gastronomic experience there is.

Se den korta filmen om S.A.L.T.

Fartyg

Hittade