Silver Spirit

Med Silversea:s fartyg Silver Spirit kan du njuta av kryssningar i Medelhavet, Norra Europa, Karibien, Asien och Afrika. Några av avgångshamnarna är Stockholm, Köpenhamn, Singapore, Fort Lauderdale, Barcelona och Athen. Fartyget är Silversea:s största med plats för 608 passagerare och renoverades så sent som 2018. Det här kompletta kryssningsfartyget är fyllt av platser för avkoppling samt restauranger av allra högsta klass.

Njut av Norra Europas charm

Kryssningar i Norra Europa med Silver Spirit

Silverseas fantastiska fartyg Silver Spirit trafikerar bland annat Norra Europa och de Brittiska öarna med kryssningar från bland annat Köpenhamn, Southampton och Stockholm.

Hitta din kryssning med Silver Spirit i Norra Europa här.
Silver spirit från Barbados

Silver Spirit från Barbados

Upplev paradisöar i februari 2022 - flyg, kryssning och all inclusive ingår

Silver Spirit kryssar i södra Karibien i februari 2022. Två magiskt fina rutter till några av världens vackraste platser. I priset ingår kryssning, flygresa och boende i svit samt all inclusive.

Läs mer om kryssningarna i Karibien med Silver Spirit

Bildspel - Silver Spirit

Fartyget
Veranda Suite
Pool
Poolmiljö
Spa
Däck
Bar
All Inclusive
Restaurang
Sushi

Fartyget

Silver Spirit

Fakta om fartyget

Första resa2009
Gäster596
Besättning411
Däck11
Bredd
26
m
Längd
213
m
Storlek
40,70
BT
Hastighet
20
kn

Silver Spirit

Njut av havsutsikt från din svit, gourmetmat, din egen butler och ett generöst urval av all inclusive-bekvämligheter på denna flytande lyxresort.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Underhållningen inkluderar inspirerande föreläsningar om destinationer, natur och kultur. och om du uppskattar bra konjak eller premium cigarrer, var noga med att besöka Connoisseur's Corner för att se fartygets exceptionella urval.

Hittade

Andra fartyg