Silver Origin

Toppmoderna Silver Origin byggdes år 2020 och är ett expeditionsfartyg med plats för 100 gäster. Med Silver Origin kan du åka på en kryssning till Galapagosöarna. Fartyget är anpassat och byggt för att utforska Galapagosöarna och det fantastiska djurlivet där. På kryssningarna följer dessutom ett team med guider med för att göra upplevelse än bättre. Alla hytter ombord Silver Origin är sviter och en butler ingår på din kryssning. Alla kryssningar med Silver Origin till Galapagosöarna från Ecuador och hamnar som Baltra och San Cristóbal.

Ett minne för livet

Expeditionskryssningar till Galapagosöarna med Silversea

Galapagosöarna är med sin vackra natur och fantastiska djurliv den optimala platsen för en expeditionskryssning. Silverseas fartyg Silver Origin är byggt och anpassat för expeditionskryssningar till just Galapagosöarna och ombord finns endast sviter. Kryssningarna avgår från Ecuador och hamnar som Baltra och San Cristóbal. I kryssningar med Silversea ingår flygresa, transfer och all inclusive ombord.

Hitta din kryssning till Galapagosöarna med Silver Origin här

Bildspel Silver Origin

Galapagosöarna
Veranda Suite
Bar på däck
Explorer Lounge
Gastronomiska upplevelser

Galapagosöarna

Fakta om fartyget

Första resa2021
Gäster102
Besättning90
Däck8
Bredd
16
m
Längd
101
m
Storlek
5 800
BT
Hastighet
14
kn

Silver Origin

Silver Origin är ett ultra-lyxfartyg som drivs för att segla Galapagosöarna, med allomfattande erbjudanden och erbjuder några av de högsta kvalitet lyx faciliteterna och tjänsterna till sjöss.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Underhållningen inkluderar dagliga genomgångar och föreläsningar från fartygets ecuadorianska nationella expertguider i Explorer Lounge.

Hittade

Andra fartyg