Silver Origin

Toppmoderna Silver Origin byggdes år 2020 och är ett expeditionsfartyg med plats för 100 gäster. Med Silver Origin kan du åka på en kryssning till Galapagosöarna. Fartyget är anpassat och byggt för att utforska Galapagosöarna och det fantastiska djurlivet där. På kryssningarna följer dessutom ett team med guider med för att göra upplevelse än bättre. Alla hytter ombord Silver Origin är sviter och en butler ingår på din kryssning. Alla kryssningar med Silver Origin till Galapagosöarna från Ecuador och hamnar som Baltra och San Cristóbal.

Ett minne för livet

Expeditionskryssningar till Galapagosöarna med Silversea

Galapagosöarna är med sin vackra natur och fantastiska djurliv den optimala platsen för en expeditionskryssning. Silverseas fartyg Silver Origin är byggt och anpassat för expeditionskryssningar till just Galapagosöarna och ombord finns endast sviter. Kryssningarna avgår från Ecuador och hamnar som Baltra och San Cristóbal. I kryssningar med Silversea ingår flygresa, transfer och all inclusive ombord.

Hitta din kryssning till Galapagosöarna med Silver Origin här
right

Bildspel Silver Origin

Galapagosöarna
Veranda Suite
Bar på däck
Explorer Lounge
Gastronomiska upplevelser
right

Galapagosöarna

Fakta om fartyget

more
Första resa

2021

Gäster

102

Däck

8

Hastighet

14

kn
Längd

101

m
Bredd

16

m

Silver Origin

Silver Origin is an ultra-luxury ship operated to sail the Galapagos Islands, with all-inclusive deals and provides some of the highest-quality luxury amenities and services at sea.
Entertainment
Activities
Food & Drink
Body and soul
right

Entertainment

The entertainment includes daily briefings and lectures from the ship's Ecuadorian national expert guides in the Explorer Lounge.
more
more
sort
more

Andra fartyg