Lyxkryssning med Silver Muse
Lyxkryssning med Silver Muse

Silver Muse

Ombord finns åtta olika restauranger, spa, gym, poolområde, teater, butiker, casino och service i absolut världsklass. Ombord på Silver Muse som byggdes 2017 finns dessutom den senaste teknologin, flera stora öppna ytor på däck och en oslagbar komfort.

På en kryssning med Silver Muse kan du åka på kryssningar i Alaska, Asien och Australien/Nya Zeeland från avresehamnar som Vancouver, Seward, Tokyo, Hongkong, Sydney, Melbourne och många fler.

Upplev fantastiska platser med Silver Muse

På en kryssning med det fantastiska fartyget Silver Muse kan du åka på kryssningar i Alaska, Asien och Australien/Nya Zeeland från avresehamnar som Vancouver, Seward, Tokyo, Hongkong, Sydney, Melbourne och många fler. Njut av All Inclusive. Flygresan ingår i priset.

Hitta din kryssning med Silver Muse längre ner på sidan
Svit på Silverseas kryssning Nya Zeeland

Kryssning med Silver Muse

Upplev Australien och Nya Zeeland på lyxkryssning

Silverseas är ett femstjärnigt rederi som erbjuder högklassiga kryssningar i Australien och Nya Zeeland. Ombord är det All Inclusive som gäller.

Se våra avgångar med Silver Muse

Bilder Silver Muse

Fartyg
Härliga miljöer
Akter
Kapten
Restaurang
Hytt i fören
Frukost
Veranda suite
Pooldeck
Restaurang
La Dame Restaurant
Pool
Kväll
Jacuzzi
Lounge

Fartyg

Fakta om fartyget

Första resa2017
Gäster596
Besättning411
Däck11
Bredd
26
m
Längd
213
m
Storlek
40,70
BT
Hastighet
20
kn

Silver Muse

Njut av havsutsikt från din svit, gourmetmat, din egen butler och ett generöst urval av all inclusive-bekvämligheter på denna flytande lyxresort.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Dansa till levande musik i Silver Museoch underhålls av olika konserter i Venetianska Loungea pla, se där konste, teater och musik möts med fullskaliga produktioner och spelfilmer.

Hittade

Andra fartyg