Norwegian Getaway står ankrad i hamn.
Norwegian Getaway står ankrad i hamn.

Norwegian Getaway

Norwegian Getaway byggdes 2014 och genomgick 2019 en renovering. Getaway är ett av rederiets större fartyg med plats för 3963 passagerare och 1646 anställda. På kryssningar med Getaway genom Supreme Travel har du möjlighet att uppleva Karibien, Bahamas, Medelhavet och Europa. Fartyget utgår bland annat från hamnar i New York, Miami, New Orleans och Köpenhamn. Getaway har verkligen något för alla. Förstklassig underhållning från Broadway, 20 restauranger med konceptet Waterfront, sportdäck med olika vattenrutschbanor, spa och mycket mer.

Kryssning över Atlanten

Unik kryssning från Rom till Miami

Norwegian Getaway kryssar från Rom till Miami på denna unik avgång i december 2021

Läs mer om kryssningen här
right

Fakta om fartyget

more
Första resa

2014

Gäster

4500

Besättning

1600

Däck

18

Bredd

39

m
Längd

330

m
Storlek

146600

BT
Hastighet

21

kn

Norwegian Getaway

Ät middag under stjärnorna på utomhuspromenaden Waterfront, ta en hisnande tur i någon av vattenrutschbanorna eller se en succémusikal. Norwegian Getaway erbjuder 20 restauranger och ett imponerande utbud av underhållning och aktiviteter.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Upplev stand up-scenen Headliners med "duellerande" pianon, utomhusnattklubben Spice H2O och kompletta Broadwaymusikaler i teatern.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.