Bild på Norwegian Pearl tagen från sidan medan fartyget kryssar sig fram.
Bild på Norwegian Pearl tagen från sidan medan fartyget kryssar sig fram.

Norwegian Pearl

Norwegian Pearl ingår i Norwegians Jewel-klass och är ett lite mindre och exklusivare fartyg. På en kryssning med Norwegian Pearl får du chansen att upptäcka guldkornen i Panamakanalen, Medelhavet och Karibien då fartyget trafikerar allihop. Några av hamnarna där fartyget utgår ifrån är Miami, New York och Quebec. Precis som de andra skeppen i samma klass finns här 16 olika matalternativ, 15 barer, casino, världsklass spa och de rymliga Garden Villas som vi varmt rekommenderar om du reser med familjen.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2006

Gäster

2384

Besättning

1154

Däck

15

Bredd

32

m
Längd

294

m
Storlek

93500

BT
Hastighet

25

kn

Norwegian Pearl

Upplev en skön resortkänsla, sök matupplevelser på 12 restauranger och se en succémusikal. Under en kryssning med Norwegian Pearl har du stor valfrihet att hitta dina favoriter bland ett brett utbud av aktiviteter, underhållning och restauranger.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Spela en omgång bowling i coola Ultra Bliss Lounge, lyssna på Live-musik och se färgsprakande Las Vegas-inspirerade shower i teatern.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.