Bild på Norwegian Escapes aktivitet, "gå plankan."
Bild på Norwegian Escapes aktivitet, "gå plankan."

Norwegian Escape

Norwegian Escape är ett av rederiets största fartyg och utsågs 2017 av Ocean & Cruise News till Årets kryssningsfartyg och det är inte svårt att förstå varför. På fartyget finns prisbelönt underhållning från Broadway som After Midnight, förstklassiga barer och restauranger, gym, Waterfront-konceptet, casino och mycket mer. För barnen och äventyrslystna vuxna finns också en vattenpark (även en separat för barn), minigolf och mycket mer. På en kryssning med Norwegian Escape kan du uppleva platser som Bahamas, Karibien, Bermuda, Medelhavet och Kanada. Boka din kryssningsupplevelse med Norwegian Escape hos Supreme Travel.

Karibien från Orlando med Norwegian Escape

Norwegian Escape från Port Canaveral (Orlando)

Kryssning i Karibien med Norwegian Escape

Upplev Karibien med häftiga Norwegian Escape. Ett av de nyaste fartygen i flottan som erbjuder upplevelser för hela familjen.

Sök din kryssning i Karibien med Norwegian Escape
right

Fakta om fartyget

more
Första resa

2016

Gäster

4200

Besättning

1700

Däck

20

Storlek

165301

BT
Hastighet

22

kn
Längd

330

m
Bredd

40

m

Norwegian Escape

Ät middag under stjärnorna på utomhuspromenaden Waterfront, ta en hisnande tur i någon av vattenrutschbanorna eller se en succémusikal. Norwegian Escape erbjuder 20 restauranger och ett imponerande utbud av underhållning och aktiviteter.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Upplev stand up-scenen Headliners med "duellerande" pianon, utomhusnattklubben Spice H2O och kompletta Broadwaymusikaler i teatern.
more
more
sort
more

Andra fartyg