Bild på Norwegian Escapes aktivitet, "gå plankan."
Bild på Norwegian Escapes aktivitet, "gå plankan."

Norwegian Escape

Norwegian Escape är ett av rederiets största fartyg och utsågs 2017 av Ocean & Cruise News till Årets kryssningsfartyg och det är inte svårt att förstå varför. På fartyget finns prisbelönt underhållning från Broadway som After Midnight, förstklassiga barer och restauranger, gym, Waterfront-konceptet, casino och mycket mer. För barnen och äventyrslystna vuxna finns också en vattenpark (även en separat för barn), minigolf och mycket mer. På en kryssning med Norwegian Escape kan du uppleva platser som Bahamas, Karibien, Bermuda, Medelhavet och Kanada. Boka din kryssningsupplevelse med Norwegian Escape hos Supreme Travel.

Vanliga frågor och bra att veta inför och under din kryssning med Norwegian Cruise Line

Karibien från Orlando med Norwegian Escape

Norwegian Escape från Port Canaveral (Orlando)

Kryssning i Karibien med Norwegian Escape

Upplev Karibien med häftiga Norwegian Escape. Ett av de nyaste fartygen i flottan som erbjuder upplevelser för hela familjen.

Sök din kryssning i Karibien med Norwegian Escape

Fakta om fartyget

Första resa2016
Gäster4 200
Besättning1 700
Däck20
Bredd
40
m
Längd
330
m
Storlek
165 301
BT
Hastighet
22
kn

Norwegian Escape

Ät middag under stjärnorna på utomhuspromenaden Waterfront, ta en hisnande tur i någon av vattenrutschbanorna eller se en succémusikal. Norwegian Escape erbjuder 20 restauranger och ett imponerande utbud av underhållning och aktiviteter.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Upplev stand up-scenen Headliners med "duellerande" pianon, utomhusnattklubben Spice H2O och kompletta Broadwaymusikaler i teatern.

Hittade

Andra fartyg