Fartyget Celebrity Edge upplyst i mörkret.
Fartyget Celebrity Edge upplyst i mörkret.

Celebrity Edge

Celebrity Edge sjösattes 2018 och är Celebrity Cruises näst nyaste skepp efter Celebrity Apex. Edge utsågs 2019 av Time Magazine till en av världens bästa platser att vara på. Det är inte svårt att förstå varför.

Fartyget är fullproppat med ny teknologi, kulinariska upplevelser, spa i världsklass och “The Magic Carpet”, den enorma rörliga glasverandan. Fartyget, som är perfekt för par andas lyx och fantastiska detaljer. Celebrity Edge:s hemmahamn ligger i Fort Lauderdale, Florida men avgår också från Civitavecchia (Rom) och fartyget trafikerar både Karibien och Medelhavet. Boka din kryssning med Celebrity Edge hos Supreme Travel.

Ombord ingår "All inclusive" och Wifi.

Vanliga frågor och bra att veta inför och under din kryssning med Celebrity Cruise

Celebrity Edge - Bildgalleri

Avkoppling
SPA
Hytt
Pool

Avkoppling

Gräsmatta på översta däck

Fakta om fartyget

Första resa2018
Gäster2 900
Besättning1 320
Däck15
Bredd
39
m
Längd
306
m
Storlek
129 500
BT
Hastighet
22
kn

Celebrity Edge

Luta dig tillbaka på ”the Magic Carpet” – glasverandan som byter våning, sök matupplevelser och omfamnas av en atmosfär skapad av världens ledande inredningsarkitekter. Celebrity Egde är en elegant, modern och avslappnad flytande resort som tar modern lyx till en ny nivå. Perfekt för par!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Upplev annorlunda underhållning i Eden, filmvisningar i takträdgården och Las Vegas-inspirerade shower i en innovativ teater.

Hittade

Andra fartyg