Bild på badrummet på en av hytterna på Celebrity Reflection.
Bild på badrummet på en av hytterna på Celebrity Reflection.

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection påminner en hel del om Celebrity Silhouette men gjorde sin första resa året efter Silhouette, 2012. Fartyget har plats för 2850 passagerare.

På en kryssning med Celebrity Reflection genom Supreme Travel kan du njuta av Broadwayshower, The Lawn Club som är en världens största gräsmatta till havs och och 10 restauranger, där fyra ingår i din kryssningsbiljett. Här finns också poolområde, prisbelönt spa och mycket mer. Fartyget trafikerar Karibien, Atlanten, Medelhavet och norra Europa. I priset ingår "All inclusive". Det innebär att helpension och dryckespaket ingår. På Celebrity Cruises ingår numera även Wifi.

Kryssning med Celebrity Reflection

Ta en picknick på världens första gräsmatta till havs, njut av snygga designdetaljer och låt dig omfamnas av modern lyx. Ombord ingår både helpension och dryckespaket. Celebrity Reflection tillhör några av de snyggaste kryssningsfartyg världen har skådat. Och även om det inte är något större fel på utsidan – det är på insidan skönheten sitter!

Flyg och kryssning

Flyg- och kryssning - sagolik rutt i Medelhavet sommaren 2022

På flera avresor från 2 maj till 26 september 2022 erbjuder vi en komplett paketresa med Celebrity Reflection i Medelhavet med start i Rom. Kryssningen på 11 nätter gör stopp vid Santorini, Mykonos, Aten, Istanbul, Messina, Kusadasi, Neapel. Helpension, Dryckespaket Classic och flygresa ingår.

Läs mer och boka här
Unik kryssning med Celebrity Reflection

Unik paketresa i januari 2022 - Direktflyg med SAS

Flyg, hotell och kryssning med Celbrity Reflection

Paketresa där vi inkluderat direktflyg med SAS, hotell i Florida och 7 härliga dygn ombord på Celebrity Reflection. På kryssning i östra Karibien ingår all inclusive. Avresa 11 januari 2022.

Läs mer och boka din plats

Celebrity Reflection - information

Fartyg
TIll Havs
Översta däck
Hytt
På däck

Fartyg

Celebrity Reflection i hamn. Boka din kryssning med detta makalösa fartyg hos oss på Supreme Travel

Bokning

Välj och boka din kryssning med Celebrity Cruises

Fakta om fartyget

Första resa2012
Gäster2 850
Besättning1 500
Däck15
Bredd
37
m
Längd
315
m
Storlek
127 000
BT
Hastighet
24
kn

Celebrity Reflection

Ta en picknick på världens första gräsmatta till havs, njut av snygga designdetaljer och låt dig omfamnas av modern lyx. Celebrity Reflection tillhör några av de snyggaste kryssningsfartyg världen har skådat. Och även om det inte är något större fel på utsidan – det är på insidan skönheten sitter!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Se en Broadwayshow i teatern eller skratta till Stand-up i Comedy Central.

Hittade

Andra fartyg