Carnival Panorama

Carnival Panorama är ett nytt fartyg från Carnival Cruise Lines och ett rent paradis för barnfamiljen. Här finns stort poolområde, sportkomplex, varierat utbud av restauranger och mycket mer. Med Carnival Panorama kan du njuta av kryssningar till Mexico/Stillahavskusten från Los Angeles, Long Beach. Boka din kryssning med Carnival Cruise Line hos Supreme Travel.

Carnival Panorama - Nytt fartyg

Carnival Panorama sjösattes 2019 och är ett toppmodernt fartyg. Ombord finns plats för 4,000 passagerare. Fartyget är det tredje i Carnivals populära Vista-klass som verkligen har något för stora och små, med både barnvänliga vattenland, klätterbana och avskilda Adults-Only avdelningar. Kryssning med Carnival Panorama hittar du först och främst från Los Angeles till Mexikanska rivieran.

Klicka här för att se alla kryssningar med Carnival Panorama

Carnival Panorama

Pool
Fartyg
Aktiviteter
Barer
right

Pool

Underbar avkoppling ombord på Carnival Panorama.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2019

Gäster

3934

Besättning

1450

Däck

15

Bredd

37

m
Längd

322

m
Storlek

133596

BT
Hastighet

18

kn

Carnival Panorama

På den flytande resorten Carnival Panorama finns allt du kan önska dig i form av god mat, avkoppling och roliga aktiviteter. Prova skyride med milsvid utsikt, njut av dive-in-bio eller upplev levande livemusik.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Carnival Cruises satsar mycket på underhållning. Missa inte färgsprakande broadwayshower, mystiska magiker och skrattframkallande komiker.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.