Fartyget Carnival Magic lägger till i vackra Key West.
Fartyget Carnival Magic lägger till i vackra Key West.

Carnival Magic

Njut av en kryssning med Carnival Cruise Lines fartyg Carnival Magic. Fartyget erbjuder kryssningar i Bahamas, Bermuda, Kanada/New England, Karibien och Medelhavet. Carnival Magic utgår från fantastiska hamnar såsom Norfolk, New York, Miami, Barcelona och Port Canaveral (Orlando). Boka din kryssning med Carnival Cruise Line hos oss på Supreme Travel. Vi kan också skräddarsy din resa och hjälpa dig med flygresa, hotell och utflykter i samtliga städer.

Carnival Magic i Karibien

Karibien

Kryssning i Karibien med Carnival Magic

Detta uppskattade fartyg kryssar från Orlando (Port Canaveral) ut till den Karibiska övärlden. Njut av 8 dygns kryssningar med både underhållning och avkoppling ombord.

Läs mer och se rutterna med Carnival Magic i Karibien
right

Fakta om fartyget

more
Första resa

2010

Gäster

3675

Besättning

1380

Däck

13

Renoverad

2016

Längd

306

m
Storlek

130000

BT
Hastighet

23

kn

Carnival Magic

Carnival Magic erbjuder en semesterupplevelse med mycket skratt, äventyr och fantastiska matupplevelser. Lös en mordgåta, drick cocktails i en av alla mysiga barer eller ta en uppfriskande spabehandling medan barnen har kul på barnklubbarna.  
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Carnival Cruises satsar mycket på underhållning. Missa inte färgsprakande broadwayshower, mystiska magiker och skrattframkallande komiker.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.