Överblicks bild över Dubais hamn med byggnader stränder och klarblått vatten.
Överblicks bild över Dubais hamn med byggnader stränder och klarblått vatten.

Kryssning från Dubai

Dubai är ett makalöst resmål som du dels kan nå från kryssningar med andra avresehamnar. Du kan också välja att inleda din kryssning här och kryssa i Mellanöstern under varierad läng med flera olika rederier. Hitta din kryssning i Mellanöstern med avgång eller stopp i Dubai nedan.

Dubai är ett makalöst och fullständigt unikt resmål. Här finns toppmoderna skyskrapor, fantastisk kilmat, mat från alla världens hörn, härliga stränder och oändliga shoppingmöjligheter som Dubai Mall som är världens största shoppingcentrum med över 1200 butiker. Dessutom är flygtiden till Dubai relativt kort med sex timmar, vilket innebär att en weekend här kan genomföras innan din kryssning i Mellanöstern.

Fly & Cruise

Helt nya MSC Virtuosa från Dubai våren 2022

Unik kryssningsupplevelse i Emiraterna med flera avgångar 4 februari 2022-18 mars 2022. Med nya fartyget MSC Virtuosa får du möjlighet att utforska fantastiska Dubai och Emiraterna på en sju nätter lång kryssning med långa stopp i Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Dammam och Doha. Som om inte det vore nog ingår i resans pris flyg till och från Dubai samt övernattning en natt på hotell innan  kryssningen.

Läs mer och boka här
right
more
more
sort
more

Andra destinationer

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.