Kryssning i Mellanöstern, Dubai

Njut av en kryssning i Mellanöstern genom Supreme Travel. Upplev Abu Dahbi, Dubai och mycket mer när du kryssar fram med rederier såsom MSC Cruises, Princess Cruises eller Azamara i Orienten.

Dubai kryssning
Dubai kryssning

Mellanöstern eller Orienten är ett område i Nordafrika och Sydvästasien som inte är helt konkretiserat. Länderna i området är Saudiarabien, Jemen, Förenade Arabemiraten, Oman, Qatar, Bahrain, Kuwait, Syrien, Israel, Egypten, Libanon, Jordanien, Iran och Irak. Här finns en otrolig variation av språk, kultur och intressant historia att utforska. Mellanöstern har en mycket stor variation av gammalt och historiskt som exempelvis pyramiderna i Egypten till det moderna och högteknologiska som skyskrapor i Abu Dhabi och Dubai. Du lär inte ångra en kryssning i Mellanöstern - här finns mycket att utforska.

Hitta din kryssning till Mellanöstern, Dubai här.

Fly & Cruise

Helt nya MSC Virtuosa från Dubai våren 2022

Unik kryssningsupplevelse i Emiraterna med flera avgångar 4 februari 2022-18 mars 2022. Med nya fartyget MSC Virtuosa får du möjlighet att utforska fantastiska Dubai och Emiraterna på en sju nätter lång kryssning med långa stopp i Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Dammam och Doha. Som om inte det vore nog ingår i resans pris flyg till och från Dubai samt övernattning en natt på hotell innan  kryssningen.

Läs mer och boka här
right

Resmål

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.