Bild på Venedig med det ljusgröna havet i framkant och byggnader i bakgrunden.
Bild på Venedig med det ljusgröna havet i framkant och byggnader i bakgrunden.

Kryssning från Venedig

Venedig är en mycket sevärd stad som du både kan starta din kryssning i Medelhavet i och njut av ett stopp från andra avresehamnar med olika rederier. Boka din kryssning från Venedig, Italien hos oss på Supreme Travel.

Venedig är en stad i nordöstra och ligger vid en lagun i det Adriatiska havet. Staden fick år 1987 status som världsarv och är förknippad med romantik. Medan du är här kan du ta en promenad i de smala gränderna, ta en kaffe eller drink på Markusplatsen och titta på duvorna eller njuta av en tur med Gondol i stadens kanaler. Vi rekommenderar att du stannar några nätter i Venedig innan din kryssning i Medelhavet. Vi kan hjälpa dig med flygresa och hotell innan din kryssning från Venedig.

Här hittar du kryssningar från Venedig. Vi på Supreme Travel erbjuder kryssningar från Venedig året om med några av världens främsta rederier.

Kryssning Medelhavet

Kryssning från Ravenna

Boka din kryssning från Ravenna (Bologna) som ligger en kort bit från Venedig. Boka din kryssning i Medelhavet hos Supreme Travel - din personliga kryssningsarrangör.

Hitta din kryssning från Ravenna här

Hittade

Andra destinationer