Kryssning i Medelhavet

På kryssningar i Medelhavet färdas du genom pittoreska platser och minst sagt spännande destinationer. Vi erbjuder mängder av olika kryssningar i Medelhavet med flera olika rederier. Vi tillhandahåller dessutom helt kompletta kryssningspaket där flygresa, hotellnatt och kryssning i varierad längd ingår i resans pris. Boka din kryssningsupplevelse i Medelhavet hos oss på Supreme Travel.

Under din kryssning i Medelhavet njuter du av god mat och mängder av kultur. Det är dock bara några av ingredienserna som väntar på våra medelhavskryssningar. Vi samarbetar med några av de bästa rederierna såsom Celebrity Cruises, Carnival Cruise Line, Azamara, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean och MSC Cruises som samtliga erbjuder oförglömliga kryssningarna i Medelhavet.

Klicka här för att se samtliga kryssningar i Medelhavet.

Upptäck Medelhavet med femstjärniga Silversea

Kryssningar i Medelhavet med vårt lyxigaste rederi Silversea - flygresa ingår i priset

På en kryssning med Silversea får du verkligen ut maximalt av din kryssning. Rederiet erbjuder kryssningar i enbart svit och de mindre skeppen kan ta dig till mindre och outforskade hamnar i Medelhavet. Ombord handlar det mesta om kulinariska upplevelser, avslappning och lyx. På alla kryssningar med Silversea ingår flygresan och transfer till avgångshamnen.

Hitta din kryssning med Silversea i Medelhavet här.
Resa till Medelhavet med kryssning

Kryssning med all inclusive

Celebrity Cruises i Medelhavet

Njut av en kryssning ombord på prisbelönta Celebrity Cruises. Fantastiska rutter med "All inclusive".

Läs mer och boka din kryssning online

Personlig hjälp med din kryssning i Medelhavet?

Jon är specialist och har en gedigen erfarenhet av kryssningar i Medelhavet. Vid frågor, kontakta honom på jon@supremetravel.se eller 010-207 91 90.

Hamnar

Hittade