Kryssning i Medelhavet

På kryssningar i Medelhavet färdas du genom pittoreska platser och minst sagt spännande destinationer. Vi erbjuder mängder av olika kryssningar i Medelhavet med flera olika rederier. Boka din medelhavskryssning hos oss på Supreme Travel.

Under din kryssning i Medelhavet njuter du av god mat och mängder av kultur. Det är dock bara några av ingredienserna som väntar på våra medelhavskryssningar. Vi samarbetar med några av de bästa rederierna såsom Celebrity Cruises, Carnival Cruise Line, Azamara Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean och MSC Cruises som samtliga erbjuder oförglömliga kryssningarna i Medelhavet.

Klicka här för att se samtliga kryssningar i Medelhavet.

Upptäck Medelhavet med femstjärniga Silversea

Kryssningar i Medelhavet med vårt lyxigaste rederi Silversea - flygresa ingår i priset

På en kryssning med Silversea får du verkligen ut maximalt av din kryssning. Rederiet erbjuder kryssningar i enbart svit och de mindre skeppen kan ta dig till mindre och outforskade hamnar i Medelhavet. Ombord handlar det mesta om kulinariska upplevelser, avslappning och lyx. På alla kryssningar med Silversea ingår flygresan och transfer till avgångshamnen.

Hitta din kryssning med Silversea i Medelhavet här.
right

Avresor i sommar och höst

Flyg/kryssningspaket från Barcelona med fantastisk rutt

Njut av en natt i Barcelona innan 7 dygn till havs med MSC Grandiosa. Härliga stopp lägs vägen såsom Rom, Genua och Palma De Mallorca.

Pris från 12990 kronor per person
right

Höstlovsresa Medelhavet

Njut av en vecka i Medelhavet med MSC Grandiosa

29 oktober 2021 avgår vår gruppresa till Medelhavet. På resan kryssar vi 7 dygn med den fantastiska MSC Grandiosa. En resa som har allt. Härliga aktiviteter för barn och lugn och ro för föräldrar. Familjesemester när den är som bäst.

Läs mer om höstlovsresan till Medelhavet
right

Kryssning med all inclusive

Celebrity Cruises i Medelhavet

Njut av en kryssning ombord på prisbelönta Celebrity Cruises. Fantastiska rutter med "All inclusive".

Läs mer och boka din kryssning online
right

Personlig hjälp med din kryssning i Medelhavet?

Jon är specialist och har en gedigen erfarenhet av kryssningar i Medelhavet. Vid frågor, kontakta honom på jon@supremetravel.se eller 010-207 91 90.

Prisvärda kryssningar med Royal Caribbean sommaren 2021

Kryssning Grekland

Upplev den grekiska övärlden på en kryssning

Njut av en veckas kryssning i Medelhavet sommaren 2021 från fantastiska Venedig. Rutterna är minst sagt storslagna med stopp i Kotor och de grekisk öarna Corfu, Athen och Mykonos. Ombord på Royal Caribbeans Rhapsody of the Seas kommer du att trivas under din kryssning. Pris från 8 175 kronor per person.

Läs mer och boka här
right

Nytt fartyg i Medelhavet

Nya Odyssey of the Seas med sagolik rutt från Rom

Sommaren 2021 avgår nya fartyget Odyssey of the Seas från Civitavecchia (Rom). Kryssningen i Medelhavet pågår i sju nätter och erbjuder stopp i de grekiska öarna såsom Santorini och Mykonos samt Neapel. Under din kryssning får du njuta av ett av världens mest innehållsrika kryssningsfartyg. Pris från 9 732 kronor per person.

Läs mer och boka här
right

Resmål

down
down
sort
down