Kryssning i Medelhavet

På kryssningar i Medelhavet färdas du genom pittoreska platser och minst sagt spännande destinationer. Vi erbjuder mängder av olika kryssningar i Medelhavet med flera olika rederier. Vi tillhandahåller dessutom helt kompletta kryssningspaket där flygresa, hotellnatt och kryssning i varierad längd ingår i resans pris. Boka din kryssningsupplevelse i Medelhavet hos oss på Supreme Travel.

Under din kryssning i Medelhavet njuter du av god mat och mängder av kultur. Det är dock bara några av ingredienserna som väntar på våra medelhavskryssningar. Vi samarbetar med några av de bästa rederierna såsom Celebrity Cruises, Carnival Cruise Line, Azamara, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean och MSC Cruises som samtliga erbjuder oförglömliga kryssningarna i Medelhavet.

Klicka här för att se samtliga kryssningar i Medelhavet.

Flyg- och kryssningspaket

11 nätters kryssning med sagolik rutt

2 maj till 26 september 2022 erbjuder vi ett komplett flyg-hotell- och kryssningspaket i Medelhavet med start i Rom. Kryssningen på 11 nätter gör stopp vid Santorini, Mykonos, Aten, Istanbul, Messina, Kusadasi och Neapel. Flygresa, transfer, hotell, all inclusive i form av helpension och Dryckespaket Classic ingår.

Läs mer och boka här
right

Komplett paketresa

Njut av Barcelona och Medelhavet

Avresa varje vecka från 7 april-29 september 2022. Kryssning i Medelhavet samt en natts övernattning i Barcelona. Under kryssningen på sju nätter med MSC Seaview njuter du av en sagolik rutt med stopp i Marseille, Genua, Neapel, Messina och Valetta. Flygresa ingår.

Pris från 14990 kronor per person
right

Upptäck Medelhavet med femstjärniga Silversea

Kryssningar i Medelhavet med vårt lyxigaste rederi Silversea - flygresa ingår i priset

På en kryssning med Silversea får du verkligen ut maximalt av din kryssning. Rederiet erbjuder kryssningar i enbart svit och de mindre skeppen kan ta dig till mindre och outforskade hamnar i Medelhavet. Ombord handlar det mesta om kulinariska upplevelser, avslappning och lyx. På alla kryssningar med Silversea ingår flygresan och transfer till avgångshamnen.

Hitta din kryssning med Silversea i Medelhavet här.
right
Resa till Medelhavet med kryssning

Kryssning med all inclusive

Celebrity Cruises i Medelhavet

Njut av en kryssning ombord på prisbelönta Celebrity Cruises. Fantastiska rutter med "All inclusive".

Läs mer och boka din kryssning online
right

Personlig hjälp med din kryssning i Medelhavet?

Jon är specialist och har en gedigen erfarenhet av kryssningar i Medelhavet. Vid frågor, kontakta honom på jon@supremetravel.se eller 010-207 91 90.

Resmål

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.