Vatten, höga byggnader och bergen i bakgrunden.
Vatten, höga byggnader och bergen i bakgrunden.

Kryssning från Palma de Mallorca

Resor till Mallorca. Medelhavets pärla!

Staden Palma de Mallorca är ett fantastiskt resmål. Härifrån kan du också åka på en kryssning i Medelhavet med flera olika rederier. Boka din kryssning från Palma de Mallorca hos Supreme Travel.

Palma är en stad som ligger på Mallorca i Spanien vid den sydvästra kusten. Staden är minst sagt en pittoresk pärla i Medelhavet och perfekt för både weekend och längre sol- och bad semester. Här kan du äta fantastisk tapas, shoppa eller njuta av kulturen. Varför inte ta några lugna dagar i Palma innan en kryssning i Medelhavet?

Kryssningar från Palma de Mallorca

Utvald kryssning

Kryssning i Medelhavet med otroliga stopp från Palma de Mallorca

Njut av en veckas kryssning i Medelhavet med start och mål i Palma de Mallorca. Kryssningarna med MSC Seaview, Msc Grandiosa och MSC Fantasia har avresor under sommaren med stopp i hamnar som Valencia, Marseille, Genoa, Civitavecchia (Rom), Palermo och Cagliari. Pris från 4499 kronor per person för sju nätters kryssning.

Läs mer och boka här
right
more
more
sort
more

Andra destinationer

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.