Kryssning från Barcelona

Miljonstaden Barcelona är Spaniens näst största stad och ligger på den Katalanska kusten. Mängder av kryssningar i Medelhavet har sin startpunkt i Barcelona och här kan du välja bland kryssningar från Barcelona med flera olika rederier. Boka din kryssning från Barcelona med Supreme Travel.

På din kryssning i Medelhavet från Barcelona rekommenderar vi några nätter i staden antingen innan eller efter din kryssning. Varför inte ta en weekend med sightseeing eller uppleva Lionel Messis Barcelona spela fotboll på Camp Nou? Barcelona är ett fantastiskt resmål året om och en optimal stad att stanna några nätter i innan din kryssning i Medelhavet. Vi kan hjälpa dig med hotell, utflykter och flygresa inför din kryssning från Barcelona.

Klicka här för alla kryssningar från Barcelona.

Kryssning från Barcelona med Allure 2022

Mäkiga Allure of The Seas från Barcelona 2022

Upplev ett av världens största fartyg sommar 2022

Allure of The Seas kryssar från Barcelona sommaren 2022. Hon tillhör Oasis-klassen och är ett av världens största kryssningsfartyg. Boka din plats redan nu.

Läs mer och boka din kryssning online med Allure of the Seas
right

Kryssningspaket höstlovet 2021

Kryssningspaket på höstlovet med MSC Grandiosa

Innehållsrik resa på höstlovet 2021. Paketresan med avresa 29 oktober inleds med flygresa till Barcelona där vi spenderar ett dygn innan en veckas kryssning i Medelhavet med MSC Cruises fantastiska och nya fartyg MSC Grandiosa. I resans pris ingår flyg t/r, hotellnatt i Barcelona på Catalonia Port, färdledare, kryssning med helpension, transfer t/r och bagage. Pris från 10 990 kr per person.

Läs mer och boka här!
right
more
more
sort
more

Andra destinationer

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.