Kryssning från Barcelona

Miljonstaden Barcelona är Spaniens näst största stad och ligger på den Katalanska kusten. Mängder av kryssningar i Medelhavet har sin startpunkt i Barcelona och här kan du välja bland kryssningar från Barcelona med flera olika rederier. Boka din kryssning från Barcelona med Supreme Travel.

På din kryssning i Medelhavet från Barcelona rekommenderar vi några nätter i staden antingen innan eller efter din kryssning. Varför inte ta en weekend med sightseeing eller uppleva Lionel Messis Barcelona spela fotboll på Camp Nou? Barcelona är ett fantastiskt resmål året om och en optimal stad att stanna några nätter i innan din kryssning i Medelhavet. Vi kan hjälpa dig med hotell, utflykter och flygresa inför din kryssning från Barcelona.

Klicka här för alla kryssningar från Barcelona.

Avresa 26 maj 2021

Kryssningspaket från Barcelona med fantastisk rutt

Njut av en natt i Barcelona innan 4 nätters kryssning med helpension ombord Adventure of the Sea. Se Marseille, Palma de Mallorca och Ibiza. Flyg, hotell, färdledare, transfer och kryssning ingår i priset.

Pris från 9990 kronor per person
right

Kryssningspaket med All Inclusive i sommar

En natt i Barcelona & kryssning i Medelhavet med MSC Grandiosa

Sommarens mest prisvärda kryssningspaket. Njut av en natt i Barcelona innan en veckas kryssning i Medelhavet på en sagolik rutt. Kryssningen från Barcelona med MSC Grandiosa tar dig med till platser som Genua, Civitavecchia (Rom), Marseille, Palermo och Malta. I priset ingår flyg t/r, transfer, färdledare, 1 natt på hotell i Barcelona, en veckas kryssning inklusive helpension och dryckespaket.

Pris från 15990 kronor per person
right

Medelhavskryssningar 2021

Från Barcelona med Harmony of the Seas

Royal Caribbeans populära fartyg Harmony of the Seas var länge världens största kryssningsfartyg, från och med sommaren 2021 kryssar fartyget från Barcelona. Passa på och boka din plats nu. Vi kan också hjälpa till med hotell, flygresa och transfer i Barcelona.

Hitta Harmony of the Seas kryssningar från Barcelona här
right

Kryssningspaket

Kryssningspaket på höstlovet med MSC Grandiosa

Innehållsrik resa på höstlovet 2021. Paketresan med avresa 29 oktober inleds med flygresa till Barcelona där vi spenderar ett dygn innan en veckas kryssning i Medelhavet med MSC Cruises fantastiska och nya fartyg MSC Grandiosa. I resans pris ingår flyg t/r, hotellnatt i Barcelona på Catalonia Port, färdledare, kryssning med helpension, transfer t/r och bagage. Pris från 10 990 kr per person.

Läs mer och boka här!
right
down
down
sort
down

Andra destinationer