Kryssning från Barcelona

Kryssning från Barcelona

Miljonstaden Barcelona är Spaniens näst största stad och ligger på den Katalanska kusten. Mängder av kryssningar i Medelhavet har sin startpunkt i Barcelona och här kan du välja bland kryssningar från Barcelona med flera olika rederier. Boka din kryssning från Barcelona med Supreme Travel.

På din kryssning i Medelhavet från Barcelona rekommenderar vi några nätter i staden antingen innan eller efter din kryssning. Varför inte ta en weekend med sightseeing eller uppleva Lionel Messis Barcelona spela fotboll på Camp Nou? Barcelona är ett fantastiskt resmål året om och en optimal stad att stanna några nätter i innan din kryssning i Medelhavet. Vi kan hjälpa dig med hotell, utflykter och flygresa inför din kryssning från Barcelona.

Klicka här för alla kryssningar från Barcelona.

Komplett resa för hela familjen

Kryssningspaket i Medelhavet från Barcelona - sagolik rutt

Flyg- och kryssningspaket med avresa varje vecka från 5 maj till 29 september 2023. Upplev en kryssning i Medelhavet samt en natt på hotell i Barcelona. Under kryssningen på sju nätter njuter du av stopp i Cannes, Genua, La Spezia, Civitavecchia (Rom) och Palma de Mallorca. Flygresa och transfer ingår.

Läs mer och boka här

Hittade

Andra destinationer