Kryssning från Barcelona

Miljonstaden Barcelona är Spaniens näst största stad och ligger på den Katalanska kusten. Mängder av kryssningar i Medelhavet har sin startpunkt i Barcelona och här kan du välja bland kryssningar från Barcelona med flera olika rederier. Boka din kryssning från Barcelona med Supreme Travel.

På din kryssning i Medelhavet från Barcelona rekommenderar vi några nätter i staden antingen innan eller efter din kryssning. Varför inte ta en weekend med sightseeing eller uppleva Lionel Messis Barcelona spela fotboll på Camp Nou? Barcelona är ett fantastiskt resmål året om och en optimal stad att stanna några nätter i innan din kryssning i Medelhavet. Vi kan hjälpa dig med hotell, utflykter och flygresa inför din kryssning från Barcelona.

Klicka här för alla kryssningar från Barcelona.

Flyg och kryssningspaket från Barcelona

En natt i Barcelona & kryssning i Medelhavet med MSC Grandiosa

Sommarens mest prisvärda kryssningspaket. Njut av en natt i Barcelona innan en veckas kryssning i Medelhavet på en sagolik rutt. Kryssningen från Barcelona med MSC Grandiosa tar dig med till platser som Genua, Civitavecchia (Rom), Marseille, Palermo och Malta. I priset ingår flyg t/r, transfer, färdledare, 1 natt på hotell i Barcelona, en veckas kryssning inklusive helpension.

Pris från 12990 kronor per person
right

Mäkiga Allure of The Seas från Barcelona 2022

Upplev ett av världens största fartyg sommar 2022

Allure of The Seas kryssar från Barcelona sommaren 2022. Hon tillhör Oasis-klassen och är ett av världens största kryssningsfartyg. Boka din plats redan nu.

Läs mer och boka din kryssning online med Allure of the Seas
right

Norwegian Epic i Medelhavet

Kryssningspaket från Barcelona med fantastisk rutt

Familjevänliga Norwegian Epic trafikerar Medelhavet på sommaren. Trevlig rutt där du får uppleva bl.a. Rom, Cannes och Palma de Mallorca

Pris från 7300 kronor per person
right

Medelhavskryssningar 2021

Från Barcelona med Harmony of the Seas

Royal Caribbeans populära fartyg Harmony of the Seas var länge världens största kryssningsfartyg, från och med sommaren 2021 kryssar fartyget från Barcelona. Passa på och boka din plats nu. Vi kan också hjälpa till med hotell, flygresa och transfer i Barcelona.

Hitta Harmony of the Seas kryssningar från Barcelona här
right

Kryssningspaket höstlovet 2021

Kryssningspaket på höstlovet med MSC Grandiosa

Innehållsrik resa på höstlovet 2021. Paketresan med avresa 29 oktober inleds med flygresa till Barcelona där vi spenderar ett dygn innan en veckas kryssning i Medelhavet med MSC Cruises fantastiska och nya fartyg MSC Grandiosa. I resans pris ingår flyg t/r, hotellnatt i Barcelona på Catalonia Port, färdledare, kryssning med helpension, transfer t/r och bagage. Pris från 10 990 kr per person.

Läs mer och boka här!
right

Sommaren 2021 - Kryssningspaket

Flyg och kryssningspaket från Barcelona sommar 2021

I denna resa ingår flyg, hotell och 4 dygns kryssning i Medelhavet. Vi besöker öar som Ibiza och Palma de Mallorca. Avgångar i juli, augusti och september.

Läs mer och boka din plats
right
down
down
sort
down

Andra destinationer