En mindre hamn i Vancouver med stadens skyskrapor till höger i bild och bergen som tornar upp sig.
En mindre hamn i Vancouver med stadens skyskrapor till höger i bild och bergen som tornar upp sig.

Kryssning från Vancouver

Natursköna Vancouver, Kanada är en av världens allra vackraste storstäder. Här kan du åka på kryssningar till både Hawaii och Alaska med flera olika rederier.

Vancouver läge är mycket pittoreskt mellan havet och bergen och runt staden finns flera platser att utforska som Squamish eller skidorten Whistler, som varit hem för OS. Vi rekommenderar varmt några dagar i Vancouver innan din kryssning till Alaska eller Hawaii. Hör med oss om du vill ha hjälp med flyg, hotell, hyrbil och utflykter. Boka din kryssning från Vancouver hos Supreme Travel.

Kryssning från Vancouver

Serenade of the Seas från Vancouver

Att kryssa från Vancouver är mycket uppskattat pga de fantastiska naturupplevelserna. Här finns kryssningar till Alaska, Hawaii och Mexiko.

Sök din kryssning från Vancouver här

Våra övriga resor till Vancouver

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till en av världens vackraste storstäder, Vancouver i Kanada. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter till stadens sportlag som Elias Petterssons Vancouver Canucks i NHL.

Läs mer och hitta din resa till Vancouver här

Hittade

Andra destinationer