Kryssning till Alaska

USA:s största delstat, Alaska, är en av världens vackraste platser med sin unika natur, sina berg, glaciärer, vattenfall och ett otroligt djurliv. Vi på Supreme Travel erbjuder flera kryssningar som tar dig till samtliga guldkorn Alaska har att erbjuda.

Alaskas oslagbara natur med skog, snötäckta berg och stilla vatten.
Alaskas oslagbara natur med skog, snötäckta berg och stilla vatten.

Alaskas djurliv och storslagna natur är något alla bör uppleva minst en gång i livet. Vandra, klättra, var med på en nervkittlande forsränning eller betrakta vilda djur som späckhuggare, björnar och valar. Njut av allt Alaska har att erbjuda innan du beger dig ut på ett äventyr till havs genom en kryssning med Supreme Travel.

Kör själv-program

Utforska natursköna Alaska med bil

På vårt köra-själv-program i Alaska får du ut maximalt av din vistelse och hyrbil, 7 nätter på hotell samt flygresa tur och retur ingår. Din resa startar i Anchorage och slutar i Fairbanks men däremellan upplever du det bästa natursköna Alaska har att bjuda på. Vandra, klättra, var med på en nervkittlande forsränning eller betrakta vilda djur som späckhuggare, björnar och valar. Under din resa väljer du själv hur länge du stannar vid varje plats och du har två olika hotell att välja på vid varje plats.

Pris från 16 990 kr per person

Resmål i Kryssning till Alaska

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st