Kryssning till Alaska

Supreme Travel erbjuder flera kryssningar som tar dig till samtliga guldkorn Alaska har att erbjuda. Boka din kryssning till Alaska hos Supreme Travel.

Alaskas oslagbara natur med skog, snötäckta berg och stilla vatten.
Alaskas oslagbara natur med skog, snötäckta berg och stilla vatten.

Alaskas djurliv och storslagna natur är något alla bör uppleva minst en gång i livet. Vandra, klättra, var med på en nervkittlande forsränning eller betrakta vilda djur som späckhuggare, björnar och valar. Njut av allt Alaska har att erbjuda innan du beger dig ut på ett äventyr till havs genom en kryssning med Supreme Travel.

Hitta din kryssning till Alaska här.

Alaska kryssning

Kryssning till Alaska

Upplev Alaska på en kryssning

Celebrity Cruises har några riktigt fina avgångar till Alaska. Bland annat med Celebrity Solstice. Boka din kryssning med All Inclusive och WIfi.

Sök din kryssning till Alaska här

Kör själv-program

Utforska natursköna Alaska med bil

På vårt köra-själv-program i Alaska får du ut maximalt av din vistelse och hyrbil, 7 nätter på hotell samt flygresa tur och retur ingår. Din resa startar i Anchorage och slutar i Fairbanks men däremellan upplever du det bästa natursköna Alaska har att bjuda på. Vandra, klättra, var med på en nervkittlande forsränning eller betrakta vilda djur som späckhuggare, björnar och valar. Under din resa väljer du själv hur länge du stannar vid varje plats och du har två olika hotell att välja på vid varje plats.

Pris från 16 990 kr per person
Magisk natur på kryssning till Alaska

Alaska film

Utflykter på din kryssning i Alaska

När man kryssar i Alaska erbjuds en hel del utflykter. Se filmen gjord av Celebrity Cruises. Sommaren 2022 finns nu flera avgångar med Celebrity Crusies tillgängliga i Alaska. Boka din kryssning redan nu för bästa pris.

Se kryssningar i Alaska med Celebrity Solstice

Hamnar

Hittade