Kryssning med Princess Cruises

Med Princess Cruise kan du åka på en kryssning i hela världen med rutter i Asien, Hawaii, Sydamerika, Australien/Nya Zeeland, Karibien och många fler. Moderna faciliteter, hög komfort, storslagna rutter och fantastisk service är några saker som symboliserar Princess Cruises.

Prisbelönta rederiet Princess Cruises passar alla åldrar och oavsett om du reser som par, pensionär eller barnfamilj kommer du att trivas ombord på de lyxiga fartygen. Med Princess Cruises kryssar du på sex olika kontinenter med närmare 200 fantastiska rutter. Rederiet erbjuder dessutom jorden runt-kryssningar och andra specialkryssningar. Boka din kryssning med Princess Cruises hos oss på Supreme Travel.

Princess PLUS+

Tänk på att på Princess kan du lägga till 40USD p.p./per dygn på din kryssning och få

Premier Dryckespaket inkl dricks (värt 79USD per dygn)
Obegränsad WI-FI (värt 10USD per dygn)
Dricks till servicepersonal (värt 14 usd per dygn)

Princess PLUS+ gäller på utvalda kryssningar längre än 3 dygn. Hör med oss om mer info.


Kryssningstips

Upplev Hawaii på sportlovet 2022

Med avresa 10 februari 2022 kan du med fantastiska och barnvänliga fartyget Ruby Princess uppleva Hawaii och Söderhavet från San Francisco i USA. Kryssningen är på 15 nätter och gör stopp i Honolulu och två andra öar i Hawaii samt i Ensenada i Mexico innan återkomst till San Francisco. Vi kan hjälpa till med hotell i San Francisco och flygresa. Hör med oss.

Läs mer och boka här
right
Enchanted princess i Medelhavet

Helt nya Enchanted Princess

Medelhavet med Enchanted Princess

Princess Cruises helt nya fartyg Enchanted Princess kryssar i Medelhavet med avres från Rom. Flera härliga rutter finns att uppleva med detta spektakulära fartyg.

Se kryssningar med Enchanted Princess
right

Fartyg

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.