Kryssning i Asien

Upplev färgstarka och pulserande Asien på en kryssning från hamnar som Shanghai, Peking, Singapore, Hong Kong, Yokohama med flera.

Två människor i båtar paddlar fram framför vackra berg.
Två människor i båtar paddlar fram framför vackra berg.

Asien är både världens största och folkrikaste världsdel. Föga förvånande finns det minst sagt gott om guldkorn här som du kan utforska på dina resor och kryssningar i Asien. Eller vad sägs om Bali, Singapore, Filippinerna, Thailand, Taj Mahal i Indien, Malaysia, Vietnam, Tokyo i Japan samt Hong Kong och Shanghai i Kina. Vilken plats väljer du?

Hitta din kryssning i Asien här.

Upplev Asiens guldkorn

Kryssningar i Asien med Silversea

Utforska Asien tillsammans med vårt mest exklusiva kryssningsrederi - Silversea. Rederiet erbjuder flera lyxkryssningar i Asien och på en kryssning md Silversea reser du i svit med egen butler och i priset ingår all inclusive, flygresa och transfer.

Hitta din kryssning i Asien med Silversea här.
right

Kryssning i Asien

Kryssa från Singapore till Hong Kong på 14 dygn

Matupplevelser, underhållning och avkoppling – njut av allt som din flytande resort har att erbjuda. På denna kryssning från Singapore till Hong Kong gör vi fantastiska stopp i Vietnam och Thailand. All inclusive ingår på denna unika kryssning med Celebrity Solstice.

Läs mer om kryssningen från Singapore till Hong Kong
right

Celebrity Solstice från Singapore

Lawn Club
Hong Kong
Hytt
Pool
Matsal
right

Lawn Club

Lawn Club är ett äkta gräsområde längst upp i fartyget

Kryssning till Japan

Kryssningar till och runt Japan

Det finns väldigt många fina kryssningar till Japan. Antingen utgår man ifrån en japansk stad eller så gör man stopp i Japan med någon av kryssningarna från t.ex. Shanghai.

Se alla kryssningar till Japan
right

Resmål

down
down
sort
down