Den ikoniska Hollywood-skylten på bergskanten.
Den ikoniska Hollywood-skylten på bergskanten.

Kryssning från Los Angeles/Long Beach

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier från Los Angeles. Från LA kan du bland annat kryssa genom Panamakanalen och Stillhavskusten/Mexico. Boka din kryssning från Los Angeles hos Supreme Travel.

Los Angeles är en av världens mest ikoniska städer med mängder av saker att sysselsätta sig med såsom Universal Studios, Paramount Pictures, Venice Beach och Hollywood Boulevard. Njut av den här pulserande storstaden innan din kryssning genom Supreme Travel. Vi kan också hjälpa till med flygresa, hotell, aktiviteter och matchbiljetter till alla sportlag i Los Angeles. Hitta din kryssning från Los Angeles nedan.

Våra övriga resor till Los Angeles

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till ikoniska Los Angeles. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter till stadens olika sportlag som Los Angeles King och Los Angeles Lakers.

Läs mer om våra resor till Los Angeles
right

Kör själv-program

Utforska USA:s historia med bil på Route 66

Köra bil längs Route 66 i USA är mångas dröm. Vi ger dig nu möjligheten att checka av Route 66 på din bucket list med ett köra-själv-program där hyrbil, 15 nätter på hotell och flyg ingår. Rutten är förbestämd men du väljer hur länge du stannar på varje plats och på två olika hotell. På sträckan från Chicago till Los Angeles får du bland annat bekanta dig med platser som Springfield, Amarillo, Grand Canyon och Las Vegas.

Läs mer och boka här
right
down
down
sort
down

Andra destinationer