Den ikoniska Hollywood-skylten på bergskanten.
Den ikoniska Hollywood-skylten på bergskanten.

Kryssning från Los Angeles/Long Beach

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier från Los Angeles. Från LA kan du bland annat kryssa genom Panamakanalen och Stillhavskusten/Mexico. Boka din kryssning från Los Angeles hos Supreme Travel.

Los Angeles är en av världens mest ikoniska städer med mängder av saker att sysselsätta sig med såsom Universal Studios, Paramount Pictures, Venice Beach och Hollywood Boulevard. Njut av den här pulserande storstaden innan din kryssning genom Supreme Travel. Vi kan också hjälpa till med flygresa, hotell, aktiviteter och matchbiljetter till alla sportlag i Los Angeles.

Här hittar du alla kryssningar från Los Angeles

Bild uppifrån när Navigator of the Seas lämnar en hamn i Karibien.

Unika kryssningar med Navigator of the Seas

Mexikanska Stillahavskusten med Royal Caribbean

Från november 2021 till april 2022 kan du njuta av kryssningar från Los Angeles med fantastiska fartyget Navigator of the Seas. Ombord innehållsrika Navigator of the Seas finns något för alla åldrar och på din kryssning mellan 3-7 nätter i den mexikanska Stillahavskusten upplever du platser som Cabo San Lucas, Mazatlan, Catalina Island och Ensenada.

Läs mer om kryssningarna här
Resor till Los Angeles Kryssning

Kryssning från Los Angeles

Kryssning till Mexiko från Los Angles. Många avgångar med Carnival Cruises.

Många avgångar med Carnival Cruises. Carnival Panorama är ett av de nyaste fartygen i flottan och har massor av härliga upplevelser ombord. På den flytande resorten Carnival Panorama finns allt du kan önska dig i form av god mat, avkoppling och roliga aktiviteter. Prova skyride med milsvid utsikt, njut av dive-in-bio eller upplev levande livemusik.

Se alla avgångar med Carnival Panorama

Våra övriga resor till Los Angeles

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till ikoniska Los Angeles. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter till stadens olika sportlag som Los Angeles King och Los Angeles Lakers.

Läs mer om våra resor till Los Angeles

Kör själv-program

Utforska USA:s historia med bil på Route 66

Köra bil längs Route 66 i USA är mångas dröm. Vi ger dig nu möjligheten att checka av Route 66 på din bucket list med ett köra-själv-program där hyrbil, 15 nätter på hotell och flyg ingår. Rutten är förbestämd men du väljer hur länge du stannar på varje plats och på två olika hotell. På sträckan från Chicago till Los Angeles får du bland annat bekanta dig med platser som Springfield, Amarillo, Grand Canyon och Las Vegas.

Läs mer och boka här

Hittade

Andra destinationer