Resor till Island - Seljarlandsfoss
Resor till Island - Seljarlandsfoss

Kryssning till Reykjavik

En resa till Island bjuder på magiska naturupplevelser. På en kryssning till Island besöker man i regel flera hamnar längs vägen såsom Orkneyöarna och Shetlandsöarna.

En kryssning till Island kan göras på många sätt. Dels genom att resa tur och retur från Europa tex från Hamburg. Man kan också kryssa över Atlanten och på så sätt göra stopp på Island på väg mot tex USA eller Kanada.

Klicka här för att se alla våra kryssningar till Island

Kryssning till Island

Kryssning från Southamton till Island

Norwegian Star kryssar från Southamton till Island via de fantastiska norska fjordarna. Längs vägen görs många härliga stopp såsom Edinburgh, Hellesylt, Geiranger och Akureyri. Boka din plats på en upplevelse för livet. Southamton ligger en kort tågresa från London och vi hjälper naturligvis till med bokning av flyg och transfer.

Se kryssningarna fån Southamton till Island
right

Hamburg till Island

Kryssning till Island med MSC Preziosa

Under sommarhalvåret finns några väldigt fina 10-14 dygns kryssningar från Hamburg till Island. Härliga Msc Preziosa tar dig till Island via Skottland och Orkneyöarna. Väl framme på Island görs flera stopp så att du har möjlighet att uppleva olika delar av detta magiska land.

Sök din kryssning till Island här
right

Resor till Island

Blå Lagunen
Valskådning
Seljarlandsfoss
Islandshästar
Reykjavik
Thingvellir
Sydkusten
right

Blå Lagunen

När du besöker Island på vår kryssning så har du möjlighet att njut av ett bad i Blå Lagunen. Vi hjälper såklart med att ordna den utflykten. Den tar ca 5 timmar.

Läs mer om Blå Lagunen här

down
down
sort
down

Andra destinationer