Resor till Island - Seljarlandsfoss
Resor till Island - Seljarlandsfoss

Kryssning till Reykjavik

En resa till Island bjuder på magiska naturupplevelser. På en kryssning till Island besöker man i regel flera hamnar längs vägen såsom Orkneyöarna och Shetlandsöarna.

En kryssning till Island kan göras på många sätt. Dels genom att resa tur och retur från Europa tex från Hamburg. Man kan också kryssa över Atlanten och på så sätt göra stopp på Island på väg mot tex USA eller Kanada.

Klicka här för att se alla våra kryssningar till Island

Kryssning till Island sommar 2022

Kryssning till Island

Kryssning från Southamton till Island 2022

Flera rederier kryssar från Southampton till Island via de fantastiska norska fjordarna. Längs vägen görs många härliga stopp såsom Edinburgh, Hellesylt, Geiranger och Akureyri. Boka din plats på en upplevelse för livet. Southampton ligger en kort tågresa från London och vi hjälper naturligtvis till med bokning av flyg och transfer.

Se kryssningarna fån Southamton till Island
Island runt med Silver Moon

Lyxkryssning runt Island i maj 2022

Island Runt - Silver Moon

Femstjärniga Silver Moon kryssar runt Island sommaren 2022. Boka din plats på denna femstjärniga upplevelser. Här ingår All-Inclusive, flygresa och transfer. Vi hjälper såklart gärna till med hotell före och efter kryssning om så önskas.

Läs mer om kryssningen runt Island

Resor till Island

Blå Lagunen
Valskådning
Seljarlandsfoss
Islandshästar
Reykjavik
Thingvellir
Sydkusten

Blå Lagunen

När du besöker Island på vår kryssning så har du möjlighet att njut av ett bad i Blå Lagunen. Vi hjälper såklart med att ordna den utflykten. Den tar ca 5 timmar. Läs mer om Blå Lagunen här

Andra destinationer