Kryssning i Kanada/New England

Från New York, Boston och Baltimore med flera av våra rederier kan du njuta av en kryssning i Kanada/New England. Hitta din kryssning genom Supreme Travel längre ner på sidan.

Vacker natur med skog till vänster i bild och hav till höger.
Vacker natur med skog till vänster i bild och hav till höger.

New England är sagolikt vackert och ruvar på mycket historia, precis som Kanada. En kryssning i områdena är ett ultimat sätt att utforska platserna på. Här nedan erbjuder vi också ett kör-själv-program i New England där du bland annat får uppleva platser som Boston, nervkittlande Salem, White Mountains och Cape Cod.

Hitta din kryssning till Kanada/New England här.

Vågorna slår mot berget där en vit fyr och flera byggnader står.

Rundresa med hyrbil

Kör själv i vackra New England med start i Boston

På din kör-själv-resa i New England får du bland annat uppleva platser som Boston, nervkittlande Salem, White Mountains och Cape Cod. På vårt köra-själv-program i New England får du ut maximalt av din vistelse och hyrbil, 6 nätter på hotell samt flygresa tur och retur ingår.

Läs mer och boka här
Kryssning från New York och Boston

Nordamerika - New England och Kanada

Kryssning med avresa från New York och Boston

Nordamerikanska pärlor. På dessa kryssningar avgår vi för det mesta från New York eller Boston. Kryssningarna går ofta mot New England och Kanada.

Sök din kryssning här

Våra övriga resor till Kanada

Vi erbjuder ett brett utbud av resor till Kanada. Gruppresor, paketresor, konferensresor, sportresor och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med hotell, hyrbil, transfer, utflykter och matchbiljetter.

Läs mer om våra resor till Kanada här

NHL resa till Boston

Upplev Boston på en NHL resa

I samarbete med O´Learys gör vi återigen en innehållsrik resa till Boston. Svensktalande färdledare och två hemmamatcher med Boston Bruins i TD-Garden

Läs mer om hockeyresan till Boston

Hamnar

Hittade