Kryssning med Hurtigruten

På en kryssning med rederiet Hurtigruten kan du uppleva några av världens mest häpnadsväckande platser. Upplev de Norska fjordarna, norrskenet i Antarktis, isbjörnar på Svalbard eller underbara Island för att nämna några av rederiets destinationer. Boka din kryssning med Hurtigruten genom Supreme Travel.

Sedan 1893 har Hurtigruten och dess fartyg kryssat längs med Norges vackra kust från avresehamnar som Bergen och Kirkenes.
Vare sig du njuter av naturen och norrskenet i de Norska fjordarna eller åker på en expeditionskryssning till Antarktis kan du räkna med ett minne för livet. Hitta din kryssning med Hurtigruten längre ner på sidan.

Boka tryggt

Hurtigruten presenterar ny avbokningspolicy

Hurtigruten inför en ny avbokningspolicy för alla nya bokningar av resor under 2021 och 2022. Vid en resa som bokas fram till den 31 oktober 2020 och av någon anledning avbokas återbetalar rederier resan och depositionen inom 14 dagar.

Läs mer om avbokningspolicyn här.
right

Hälsa och säkerhet

Nya säkerhetsrutiner

Hurtigruten arbetar hela tiden förebyggande mot infektionssjukdomar ombord på deras fartyg. För att se till att alla resor med Hurtigruten är säkra för gäster och besättningen introducerar nu rederiet ett antal nya säkerhetsrutiner.

Läs mer om de nya rutinerna här.
right

Fartyg

down
down
sort
down