Kryssning med Hurtigruten

På en kryssning med rederiet Hurtigruten kan du uppleva några av världens mest häpnadsväckande platser. Upplev de Norska fjordarna, norrskenet i Antarktis, isbjörnar på Svalbard eller underbara Island för att nämna några av rederiets destinationer. Boka din kryssning med Hurtigruten genom Supreme Travel.

Sedan 1893 har Hurtigruten och dess fartyg kryssat längs med Norges vackra kust från avresehamnar som Bergen och Kirkenes.
Vare sig du njuter av naturen och norrskenet i de Norska fjordarna eller åker på en expeditionskryssning till Antarktis kan du räkna med ett minne för livet. Hitta din kryssning med Hurtigruten längre ner på sidan.

Hälsa och säkerhet

Nya säkerhetsrutiner

Hurtigruten arbetar hela tiden förebyggande mot infektionssjukdomar ombord på deras fartyg. För att se till att alla resor med Hurtigruten är säkra för gäster och besättningen introducerar nu rederiet ett antal nya säkerhetsrutiner.

Läs mer om de nya rutinerna här.
right

Fartyg

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.